Nihayet “Kartal Spor, Lisans Sorununu Çözdü”

Yayın: 20:35 - 04.09.2009
Güncelleme: 20:35 - 04.09.2009

Geçtiğimiz dönem futbolcu ve teknik adamların alacak taksitlerinin ödenmemesinden kaynaklanan borçlar sebebi ile futbol federasyonunca bu sezon yeni transferlerine lisans çıkartamıyordu.

Kartal Spor Kulübü, ödeme alternatifleri üzerinde uzun süredir yaptığı girişimlerde nihai sonuca futbolcu ve teknik adamlarla yapılan görüşmeler neticesinde, mevcut borç tutarlarını makul bir ödeme planına bağlayarak çözüme kavuşturmuş oldu.

Haftalardır yılan hikayesine dönen lisans sorunun da nihayet mutlu sona ulaşıldı.

Son günlerde federasyona olan borcunu ödemek için nakit ve teminat arayışında olan  içinde olan Kartal Spor Kulübü yönetimi, Kartal Belediye  Başkanı Dr. Altınok Öz’ün şahsi gayretleriyle  aranan kanı bugün buldu. Kulüp yönetecisi Yusuf İnanır bugün akşam saatlerinde federasyonla anlaşmaya vardı. Buna göre Kartal Spor’un federasyonda görünen toplam 3 milyon 881 bin TL alacağı tamamen ödendi. Anlaşma sonucu Kartal Spor Klübü’nün federasyonda dondurulan lisanları çözüldü ve takıma yeni katılan futbolcuların lisansları da çıkarıldı.

04 Eylül Cuma akşamı saat: 19:00’a kadar işlemlerin tamamlanması için özel süre tanınan Kartalspor son dakika sorunlardan kurtulmuş oldu.

Kulüp alacaklı olan futbolculara alacakları paranın yüzde on’unu peşin ve geri kalan kısmını Ocak ayına çek olarak teklif etti, buna karşılık bir çok vefa’lı futbolcu ve teknik adam bu teklifi kabul ederek Kartalspor’un önünü açmış oldu.

En büyük sıkıntıyı Kartalspor taraftarının en çok sevdiği Büyük lakabı taktığı İskender, Zafer, Soner de yaşadılar bir çok hatırı sayılır kişinin araya girmesine rağmen hiçbir şekilde anlaşmaya yanaşmayarak Kartalspor kulübünü zor durumda bırakmaya çalıştılar. Kulüp bu futbolcuların alacaklarına karşılık federasyona teminat mektubu vererek bu işi çözme yoluna gitti ve lisanları çıkarttı.

Böylece, bu hafta Kayseri’de Erciyes Spor’la oynanacak deplasman maçında Kartal Spor nihayet yeni transferleriyle sahada olacak. Kartal Spor’un nefes nefese geçen ve son dakikada çözülen federasyon macerasıyla ilgili açıklamasının en geç hafta başında yapılması bekleniyor. Bu arada Kartal Spor, bu hafta içinde vergi borçlarıyla ilgili de nihai  sonucu almıştı. Son gelişmelerden sonra artık bitti gözüyle bakılan Kartal Spor adeta külleriyle yeniden doğmuş oldu.

 

Exit mobile version