Büyükşehir Kartal’a demir attı

Yayın: 09:24 - 14.01.2012
Güncelleme: 09:24 - 14.01.2012

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmet zincirine bir halka daha ekledi ve Kartal’da Beyaz Masa hizmeti başlattı. Neyzen Tevfik Heykeli ve Halk Ekmek Satış Büfesi yanında hizmet vermeye başlayan Beyaz Masa’da iki deneyimli görevli görev yapıyor. Mesai saatinde açılan ve mesai saatine kadar açık tutulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa görevlilerine her türlü şikâyet, istek ve önerilerin başvurusu yapılıyor.

ŞİKÂYETLER ALINIYOR

Bu arada Beyaz Masa görevlilerine özellikle minibüs, ana arterlerde ve yayaların kullandıkları kaldırımlarda sürat denemesi yapan, evlere lahmacun, dürüm ve kebap servisi yapan motosıkletli sürücülerinden park sorununa varıncaya kadar şikâyetler yapıldığı gözlemleniyor.

Beyaz Masa’ya iletilen her türlü şikâyet, istek ve öneriler en kısa süre içersinde Bilgisayar’a kaydedilerek Büyükşehir’in merkezine bildiriliyor. Burada gözden geçirilen şikâyet, istek ve öneriler ilgili birime yansıtılıyor ve vatandaşın şikâyet, istek ve önerisi en kısa süre içersinde sonuçlandırıldığı belirtiliyor.

FETHİ SATICI

Exit mobile version