Kılıçdaroğlu’nun “Demokrasi Şöleni” internette başladı!

Yayın: 15:34 - 23.02.2012
Güncelleme: 15:34 - 23.02.2012

YENİ TÜZÜĞE İLK İMZA İSTANBUL İL BAŞKANI SALICI’DAN

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Örgütü 26 Şubat’ta Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek Tüzük Kurultayı için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek kampanyası başlattı.

 

www.kilicdaroglunudestekliyoruz.org adresinde binlerce insan CHP’nin yeni tüzüğünü imzalıyor ve Kılıçdaroğlu’na destek mesajlarını iletiyor.

 

CHP’nin 26 Şubat’ta gerçekleştireceği Tüzük Kurultayı için nefesler tutuldu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun demokrasi şöleni olarak nitelendirdiği Tüzük Kurultayı için Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Örgütü bir destek kampanyası başlattı.

 

“Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz! Bu tüzüğü imzalıyoruz” sloganıyla başlayan destek kampanyası sosyal ağlarda büyük yankı uyandırdı.

 

www.kilicdaroglunudestekliyoruz.org sitesine giren kullanıcılar tüzükte yapılacak değişiklikleri görebiliyor ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yazılan destek mesajına imza atabiliyor.

 

SALICI: CHP’NİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ YİNE CHP KALDIRIYOR

 

CHP İstanbul İl Başkanlığı Dijital İletişim Komisyonu’nca başlatılan kampanya için ilk imzayı CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı attı.

 

www.kilicdaroglunudestekliyoruz.org sitesiyle ilgili görüşlerini aktaran CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “Cumhuriyet Halk Partisi halkın iktidarı yolunda kendi önündeki engelleri yine kendisi kaldırıyor. CHP’nin onurlu delegeleri yapılacak Tüzük Kurultayı’nda herkesi kucaklayan demokratik bir tüzüğü yaşama geçirecek. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu söz verdi, biz de imzamızı veriyoruz” dedi.

 

www.kilicdaroglunudestekliyoruz.org

Exit mobile version