SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Genç Kartallar ümit veriyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor A2 (2) Fenerbahçe A2 (0)

Kartalspor A2 Takımı Fenerbahçe A 2 Takımını zorlu geçen bir mücadele sonuncunda 2-0 mağlup etti ve finallere katılma hakkı elde etti. Kartal Stadında oynanan karşılaşmayı Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu’da izledi.

Teknik sorumluluğunu Özgür Zengin’in yaptığı A2 takımımız Kartal stadında oynanan müsabakada Fenerbahçe A2 takımını 2-0 yenerek Final Grubuna katılmaya hak kazandı.

Kartalspor’a galibiyeti getiren golleri Savaş Taga ve Aydın Kuzu (P) kaydetti.

Kartalspor A2: 2 Fenerbahçe A2: 0

Kartalspor: Osman Şimşek, Oktay Demircan, Yener Demirci, Okan Yıldız, Emrah Taysi, Mert Sarı, Anıl Şahin, Savaş Taga (dk. 87 Barış Şafak), Aydın Kuzu, (dk. 89. Türkay Atçı), Berkin Arslan (dk. 63 Ercan Eryüz) Muzafer Ejüpi (dk. 63 Burak Göksel)
Fenerbahçe: Erten Ersu, Alicivan Düzova, İlyas Yılmazer,(dk. 80 Samet Pişkin) Hakan Çinemre, Berkay Can Değirmencioğlu, Oğuz Mataracı,(dk. 56 Hüseyin Rüzgar) Emrah Akar, Kerem Çağatay, Ünal Noyan, Beykan Şimşek,(dk.72 Gökhan Sazdağı) Mustafa Eren Yeniçeri
Goller: Dk. 53 Savaş Taga, Dk. 68 Aydın Kuzu(P) (Kartalspor)
Sarı kartlar: Dk. 42 Okan Yıldız, Dk. 59 Oktay Demircan, Dk. 61 Yener Demirci, Dk. 62 Savaş Taga (Kartalspor) Dk. 5 Hakan Çinemre, Dk. 69 Beykan Şimşek (Fenerbahçe)
Kırmızı kartlar: Dk. 83 Mustafa Eren Yeniçeri (Fenerbahçe)

 

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

2.YARIYADA ÇOK SÜRATLİ BAŞLAYAN Bordo- Beyazlı Takım uzun paslarla gol yolları açmaya çalıştı. Okan,Savaş ve Aydın Kuzu gibi Bank Asya 1. Lig tecrübesi olan futbolcularla rakip takım üstünde hissedilir bir baskı kurdu. Karşılaşmanın 53. Dakikasında Savaş plase bir vuruşla  takımını 1-0 öne geçirdi. 68. Dakikada Kazanılan penalı vuruşunu gole çeviren Aydın Kuzu sporu 2-0 yaptı. Beklemediği bir anda kalesinde 2 gol  gören Fenerbahçe A2 takımı şuursuzca saldırmaya başlamasına rağmen güçlü bir müdafaa hattı kuran Kartalspor A2 takımı savunmasını geçemedi.

Karşılaşmanın 82 dakikasında Kırmızı Kart gören rakip takım oyuncusu Eren, takımını 10 kişi bıraktı. İlerleyen dakikalarda başka gol atan olmayınca Kartalspor A2 takımı Fenerbahçe A2 takımını  2-0 mağlup etti ve Türkiye A2 Takımlar finaline katılacak 8. Takım oldu.

A2 takım teknik sorumlusu Özgür Zengin karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada; “ Bugün geleceğin Kartalspor’unu izledik. Fenerbahçe karşısında oynanan güzel futbol ve alınan galibiyetten ötürü oyuncularımızı tebrik ediyorum.
Galibiyetten çok oynanan oyun ve ortaya konan mücadeleye sevindiğimi belirtmek isterim. Bu güzel oyunu 2 golle süslemeleri de beni ayrıca mutlu etti.

Bugün Kartal stadında Fenerbahçe’ye karşı aldığımız galibiyetle A2 lig’inde Türkiye’nin en iyi 8 takımının mücadele ettiği Final Grubuna katılmaya hak kazanmış olduk. Dört gruptan oluşan A2 lig’in de oynanan müsabakalar sonucunda 1. Gruptan Galatasaray ve Beşiktaş 2. Gruptan Gençlerbirliği ve Kartalspor 3. Gruptan Ç. Rizespor ve Kardemir D.Ç Karabükspor 4. Gruptan Antalyaspor ve Konyaspor Final müsabakaları oynamaya hak kazanan takımlar oldu.

Kartalspor Altyapısı, gerek oyuncu yetiştirmede, gerekse sahada alınan sonuçlarla kendini bütün Türkiye’ye kanıtlamış ve bugün altyapı denince Türkiye’de ilk akla gelen kulüpler arasında yerini almıştır.

FETHİ SATICI

İlgili Haberler

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]

Spor
24 Mart 2024
Acun Ilıcalı Fenerbahçe başkanı mı oluyor?

Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City sahibi Acun Ilıcalı, gelecekte Fenerbahçe başkanlığı için olası bir adaylık durumuna yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkanlık için adaylıklar ve gelecek planlamaları gündemdeki yerini korurken, Ali Koç’un ardından başkanlık için yeni bir isim konuşulmaya başlandı. Hull City’nin sahibi ve başarılı televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe kulübü başkanlığına aday […]