SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Yaz, yerel basın hasım gibi görülüyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Kartal Belediyesi Grup Başkan Vekili Temel Yaz, “Yerel BASIN doğruları ve yazılması gerekenleri yazıyor diye Kılıçlar çekiliyor ve gazetelere verilen ilanlar kesiliyor. Bu aslında haksız ve rencide edici bir davranıştır” şeklinde konuşarak Kartal Belediyesi’nin ilan vermeme yoluyla yerel Basını susturmaya yönelik bir davranış olduğuna dikkat çekti.

“ KILIÇLAR ÇEKİLİYOR”

Yaz, şöyle devam etti: “Son zamanlarda yerel gazeteleri ele aldığım zaman Kartal Belediyesi’nin ilanlarını görmemeye başladım. Yerel Basın tabiî ki desteklenmesi gereken kurumlar Kartal’da pek çok şeyden onların sayesinde haberdar oluyoruz. Ama yerel Basının bir şekilde de desteklenmesi gerekiyor.

Hatta ben sizin burada Bütçenizde ve Performans programında bir Basın toplantısına 60 Milyar gibi, 60 bin TL gibi yüksek rakamlarla Bütçeyi şişirdiniz derken, siz Basına bu kadar önem verdiğinizi performans toplantısında gösterirken bunların tam tersi  ve olumsuzluklar yazıldığı zaman  hemen KILIÇLAR çekiliyor ve gazetelere ilan verme kesiliyor.

Bu aslında haksız ve rencide edici bir davranıştır. Eğer gazeteler yanlış şeyler görüyorsa zaten bu yanlışlıkları Objektif gazetecilik gereği haber yapma ve yazmak zorundadır. Bu konuda bence Başkanlık TARAF olmamalıdır doğruları yazan gazetelere de REKLAM verilmesi gerekmektedir. Ben buradan ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

DOĞRU BİR YAKLAŞIM DEĞİL

AK Parti Grup Başkan vekili temel Yaz, 17 Şubat 2012 tarihinde kapatılan Kartal Oto Pazarı bünyesinde bulunan Mescit ile ilgili elentisini de şöyle yaptı: “ Kartalspor’un galiba işlettiği bir Oto pazarı var orda bir Mescidimiz vardı. Mescitle ilgili bir kapandığı konu gündeme geldi. Siz Otoparkı kapatabilirsiniz belki haklı gerekçelerinizde olabilir.

Bu Mescidin  oradaki vatandaşlara faydası vardı,orda ki çevre halkına da faydası vardı.Ama bunu yapmanız doğru bir yaklaşım değildir. Eğer o Mescit orada varsa o devam etmelidir. Bu konuda da Başkanlıktan gereğini istiyorum.” Şeklinde tepki gösterdi.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]