Milli Takıma Tuzla’dan 3 Sporcu!

Yayın: 11:26 - 08.03.2012
Güncelleme: 11:26 - 08.03.2012

Tuzla Belediye Spor Kulübü sporcularından Rıdvan Baygut, Okan Şimşek ve Burak Eski, Türkiye Taekwondo Milli Takımına seçilerek ülkemizi temsil etme hakkı kazandılar.

 

Alanya’da düzenlenen taekwondo şampiyonasında Tuzla Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Rıdvan Baygut (74 kg), Türkiye şampiyonu olarak, doğrudan milli takıma katılma hakkı kazandı. Şampiyonada, kilolarında ikinci olan sporcularımız Okan Şimşek (74 kg) ve Burak Eski (87kg) ise milli takım seçmelerine katıldılar.

 

Milli takım seçmelerinde yapılan müsabakalarda Tuzla Belediye Spor Kulübü sporcuları Okan Şimşek ve Burak Eski, kilolarında şampiyon olarak milli takıma seçilen diğer sporcularımız oldu. Böylece, Tuzla Belediye Spor Kulübü Milli Takıma 3 sporcu kazandırarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Tuzla Belediye Spor Kulübü’nün başkanlığını da yürütmekte olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gösterdikleri büyük başarıdan dolayı sporcularımızı ve teknik heyeti kutladı. Başkan Yazıcı, “İlçemizi Türkiye’de ve dünyada başarıyla temsil eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Yeni başarı haberleri beklediğimiz sporcularımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Exit mobile version