SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Besim Durmuş,onlarla gurur duyuyorum!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ethem Pülgir

Kartalspor’un genç savunma oyuncusu Ethem Ercan Pülgir, Rizespor karşılaşması sonrasında yapılan basın toplantısında ,Güngörenspor karşılaşmasıyla tekrar çıkışa geçeceklerini ifade etti.

Ethem; “Rizespor karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Herkese Kartalspor’un oyun anlamında nasıl mücadele ettiğini gösterdiğimizi düşünüyorum.

Talihsiz iki gol yedik ve karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldık, fakat play-off şansımız hala sürüyor, bu hafta sahamızda oynayacağımız Güngörenspor karşılaşmasını kazanarak tekrar çıkışa geçmek istiyoruz.” dedi.

 

Oktay Demircan

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Oktay Demircan, Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum dedi ve konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Oktay;  “Yaklaşık 7-8 haftadır çok iyi bir gidişatımız vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk ve Rize’ye de galibiyet için gelmiştik. Karşılaşmada elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyorum ve bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.

Karşılaşmanın 12. dakikasında öne geçtik fakat sonrasında çok erken gol yedik. Eğer attığımız golü biraz daha koruyabilseydik sonuç daha değişik olabilirdi. Çünkü karşılaşmanın her iki yarısında da pozisyonlara girdik, bu pozisyonları değerlendirebilseydik her şey çok farklı olabilirdi.

Şuan için hiçbir şey kaybetmiş değiliz, önümüzde Güngörenspor karşılaşması var bu maçtan galibiyetle ayrılarak Play-off grubunu zorlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Besim Durmuş

Onlarla gurur duyuyorum.

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, Rizespor karşılaşması sonrasında “İnanılmaz istekli, arzulu, kazanmak için her şeyi deneyen oyuncularımı kutluyorum ve onlarla gurur duyuyorum” dedi.

Durmuş; “Lig’in ikinci yarısıyla iyi bir çıkışımız ve uzun süren bir yenilmezlik serimizle birlikte takım halinde direncimiz vardı. Play-Off grubunda yer almak istiyorduk.

Oyuncularım, özellikle Rize gibi hem kurumsal yapısı güçlü, hem de kalitesiyle lig’i arzulayan bir takıma karşı deplasmanda iyi mücadele ettiler. Özellikle ilk yarı golü bulduk, birkaç tane gol daha bulabilirdik fakat pozisyon hatasından çok organize olmayan iki tane gol yedik.

Maçın başından sonuna kadar oyunu çirkinleştirmeden yüksek standartta, zevkli bir maç oldu, bunu Rizespor adına da söyleyebilirim. Bugün buradan beraberlikle de dönebilirdik, galipte gelebilirdik, galibiyet kadar iyi oynadınız mı? derseniz oyun iki tarafa da dönebilirdi. Bizim çok istediğimiz dönemler oldu, bu karşılaşmada sonuna kadar inanılmaz istekli, arzulu, kazanmak için her şeyi deneyen bir Kartalspor vardı.

Oyuncularımı çok yürekten kutluyorum. Mağlup olmamıza rağmen onlarla gurur duyuyorum. Rize gibi bir deplasmanda çok coşkulu istekli, oyunu çirkinleştirmeden, hatta kazanmayı Rize’den daha çok isteyen yapıları vardı.

Kazanan Rizepor oldu fakat şunu çok net söyleyebilirim oyuncularımla gurur duyuyorum, mağlup olmamıza rağmen harika futbol oynadılar. Futbol’un savunmada, hücumda tüm prensiplerini coşkulu bir şekilde yerine getirdiler.” dedi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]