SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Faaliyet Raporu 21 Kabul, 15 Ret!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi Nisan ayı son Birleşimi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz’ün Başkanlığında toplandı. Bir önceki birleşimin tutanakları okunduktan sonra yapılan oylama oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra  yerini Meclis 1. Başkan vekili Taner Özdemir’e bırakan Başkan Öz, CHP Grubu sırasına oturdu ve oturumu oradan izledi.

YOĞUNLUK YAŞANDI

Nisan ayı son Birleşimini Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal,CHP İl Genel Meclis üyesi Görkem Akdağ,Başkan Yardımcısı Fikret Polat,AK Parti Kartal İlçesi Kadın kolları tam kadro, CHP Kartal Eski İlçe Başkanı Haydar Oğuz,Başkan Öz’ün danışmanı Nizamettin Zorgül,Karyapsan A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Özgür Nas ve çok sayıda vatandaş izledi.CHP Grup Başkanı Kamer Gök ve Grup Başkan  Vekili İbrahim Doğan’ın son birleşimde  konuşma yapmamaları ayrıca dikkat çekti.

 

SERT TARTIŞMALAR YİNE YAŞANDI

CHP’li Gülseren Böyüktaş, İmkan Demirci, Turan Mengcur, Ali Haydar Süslü. AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Yaz,Abdi Kesimal, E.Bekir Taşyürek ve Mehdi Akman  Dozu bir hayli yüksek birer konuşma yaptılar. Dört saat  karşılıklı atışma ve karşılıklı hakaretlerle zaman zaman gerginleşen ortamı Meclis 1. Başkan vekili Taner Özdemir, yine her zaman olduğu gibi   tansiyonu düşürdü ve konuşmacıları sükunete  davet etti. Daha sonra  Kartal Belediyesi’nin 2011 yılı faaliyet raporu oylandı. Gizli oy,açık tasnif usulünde gerçekleştirilen oylamaya  36 üye katıldı.

Beyaz,sarı ve kırmızı oy pusulularının kullanıldığı  oylama sonuncunda  CHP’li üyeler “EVET” oyu verdiler. AK  Parti Grubu “RED” oyu verince Kartal belediyesi 2011 yılı faaliyet raporu 21 CHP oyu ile kabul edildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.Altınok Öz, oylama sonrasında yapmış olduğu teşekkür konuşmasına şöyle başladı: “ Değerli arkadaşlar, biraz yıkıcı biraz  kırıcı biraz yapıcı bir faaliyet  raporu görüşüldü. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum ve buradan bir mesaj vermek istiyorum.

Önümüzdeki dönem buluşmak dileğiyle diyorum. Ön yargılı değiliz ama iş birliğini görebildiğimiz an  bize bir adım atacak olan kişi’ye Üç adım atmaya hazır olduğumuzu  ifade etmek istiyorum. Teşekkür ediyorum 2012 yılının belediyemiz için  hayırlı olmasını diliyorum. Umarım gelecek sene çok fazla sizi rahatsız etmeyeceğiz. Buna da söz veriyorum.

Yine Ada konuşacağız,yine bilmem ne konuşacağız. Ama bir birimiz arasında da esprilerle konuşacağımız  ama seviyenin  düşmeyeceği bir ortama doğru  gidelim diyorum. Anlayışla karşıladığınız için Grubum olmak üzere AK Partili arkadaşlara da  iyi bir belediyecilik anlayışıyla 2012 yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

(FETHİ  SATICI)

 

 

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]