SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Emir Beyzade geleneksel tatları damak tadına sunuyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Osmanlı Mutfağı’ndan lezzetli tatları bulabileceğiniz bir mekan! Emir Beyzade 

Emir Beyzade işletme sahibi Necmi Ayan, Emir Beyzade Türk mutfağı hakkında bilgi verirken, “Yiyecek sektöründe neden bir Türk markası yok?” Türkiye`de herhangi bir kente gidin, Burger King, Mc Donalds gibi yabancı markalar dünyaya hükmediyor. Bu doğrultuda ne yapabiliriz diye düşünmeye başladık ve İstanbul Maltepe`deki 3 katlı Namlıoğlu Restoran`ı almaya karar verdik.300 metrekare mutfağı bizi cezbetti. O mutfakta istediğimiz her şeyi yapabileceğimizi düşünerek, o dükkanı aldık.

Osmanlı mutfağından lezzetli tatları bulabileceğiniz mekanlarımızdan Maltepe deki restaurantımız iki katlıdır. Restaurantın birinci katı 150 kişilik oturma kapasiteli ve geniş ailelerin rahat edebilmesi için çocuk oyun salonu mevcuttur. Aynı zamanda mescidimiz de hizmete girmiştir. Üst katımızda ise, 300 kişilik oturma kapasitemizle; toplantı, seminer ve hatıralarınızda izler bırakacak özel organizasyonlarınız için düşünülmüştür.

450 Kişilik hizmet kapasitesi, çocuk oyun salonu, mescid, profesyonel aşçılar, güleryüzlü personel, kaliteli hizmet anlayışı Kır düğünü, düğün, nişan, sünnet, grup toplantıları, şirket yemekleri, Ramazan iftar yemekleri, futbol turnuvaları düzenlemekte olup açık havada ve kapalı alan seçeneği ile mutlu alanlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

Geleneksel lezzetler..

İstanbul’da Osmanlı ve Türk mutfağının seçkin tatlarını hakkıyla hazırlayabilen nadir restoranlardan Emir Beyzade, geniş menüden seçeceğiniz ana yemeğinizle midenizin şenleneceği, enfes tatlılarla sadece damağınızın değil sohbetlerinizin de tatlanacağı mükemmel yemek sofrasıyla, Maltepe’de sizleri bekliyor! Bir kere tadanın bir daha vazgeçemediği eşsiz lezzetler adresinde sevdiklerinizle birlikte keyifle vakit geçirebilmeniz için her şey düşünülmüş.
Emir Beyzade geleneksel tatları damak tadına sunuyor!
Geleneksel lezzetlerin yitip gitmemesi, gönül rahatlığıyla hizmet verebilme isteği ve övündüğü misafir ağırlama alışkanlığıyla, Türk mutfağından tatlar sunan bir firma ile franchising anlaşması yaparak 2008 yılında çıraklık dönemine başlamış. Elde edilen deneyim ve tecrübeyle 2010 Aralık ayının 12. gününde ‘Emir Beyzade, İstanbul Maltepe’de açıldı. Kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeyen restaurant su yüzüne çıkmamış geleneksel tatları da ortaya çıkarak, öncelikle Türkiye, sonra da bir dünya markası olmayı hedefleyen bir kuruluştur.

Cevizli İstasyon karşısı Maltepe  0 216 383 26 26

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio