Vali Mutlu, Kartal’da Yatırımlarını inceledi!

Yayın: 13:10 - 16.05.2012
Güncelleme: 13:10 - 16.05.2012

Vali Mutlu, Kartal’da İl Özel İdaresi Yatırımlarını İnceledi!

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Özel İdaresi’nin Kartal ilçesindeki yatırımlarını yerinde görmek ve incelemek üzere ilçede bir dizi ziyarette bulundu.

 

Vali Mutlu’ya incelemelerinde Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsamettin Koçak, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Çakal, CHP İl Genel Meclisi Üyesi İlhan Güzelgün eşlik etti.

Vali Mutlu’nun Kartal ilçesindeki ilk durağı Cevizli İlköğretim Okulu inşaatıydı. Burada incelemelerde bulunan Mutlu, daha sonra inşaatı tamamlanan 50. Yıl General Refet Bele İlköğretim Okulu’na ziyarette bulundu. Okul idarecileri tarafından karşılanan Mutlu ayrıca öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

 

Buradan Kartal Hükümet Konağı inşaat alanına geçen Mutlu çalışmaları yerinde inceledi. Ardından yine inşaatı tamamlanan Öğretmen Zekeriya Göçer İlköğretim Okulu ve Disk Anadolu Tekstil Meslek Lisesi ve Tekstil Meslek Lisesi ek binasında incelemelerde bulunan Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun son durağı ise Hürriyet Mahallesi İlköğretim Okulu inşaat alanıydı.

Vali Mutlu, inceleme gezisi sırasında yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçilerle de yakından ilgilenen Mutlu, onlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Exit mobile version