İnözülü’ler Dayanışma Gecesinde Buluştular!

Yayın: 16:43 - 16.05.2012
Güncelleme: 16:43 - 16.05.2012

Gümüşhane Şiran’a bağlı İnözülüler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Kartal Şadırvan Restaurant’da müzikli, eğlenceli gece düzenlendi.

 

 

Katılımın çok yüksek olduğu programa sanat ve siyaset camiasından renkli isimlerin katıldığı gözlendi.

 

Yeni göreve gelen yönetim kurulunun tertiplediği bu dayanışma gecesinde CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı, Dr. Hüsnü Süslü, Kartallı İş Adamı Cuma Nas, Kartallı İş Adamı Muammer Özdemir, Kartal Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli ve bir çok hemşehri davetli topluluğunun yanı sıra, Kartallı Sanatçılardan Ekrem Şahin, Cemal Kaya, Cüneyt Tarhan, Ali Ateş geceye türküleriyle eşlik ettiler.

Dernek başkanı Savaş Gül kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Gül, “Derneğimizin yeni yönetimi ile daha güçlü oldu. Kültür, Eğitim faaliyetleri yönünden etkin çalışmalar yapmaktayız. Derneğimize tüm hemşerilerimizin maddi manevi desteğini beklemekteyiz. Bu dernek hepimizindir, derneğimizin faaliyetleri hakkında üyelerimi bilgilendirerek daha faydalı hizmetler yapacağız” dedi.

Kamer Genç ve Müslüm Sarı da kısa konuşma yaptılar.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, genel siyaset içerikli oldukça hararetli bir konuşma yaparken, CHP İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı, daha çok toplumsal konular hakkında mesajlar verdi.

Yönetim Kurulu üyesi Deniz Şahin’in organizasyonda büyük emek sarf ettiği gözlendi. Siyasetçilerin konuşmalarının ardından sanatçıların türküleri eşliğinde halaylar çekilerek geceye son verildi.

Exit mobile version