SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Otopark sıkıntısından dolayı aracı çekilen bir babanın serzenişi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal merkezde yaşanan otopark sorununa aracı çekilerek canı yanan bir vatandaşın gazetemize gönderdiği mesajı, yetkililere, ilgililere okumalarını tavsiye ediyoruz.

 

Çok hasta olan çocuğunu Kartal merkezde hastaneye acile getirirken yaşadığı üzüntünün üstüne birde aracının çekiciler tarafından çekilip otoparka götürülmesini bunların üstüne birde parasızlık eklendiğini anlatan gerçek bir hayat hikaye kesiti.

 

Buyurun Evren Süngü’nün yaşadığı sıkıntıyı okuyun… Hergün bunun gibi benzer sıkıntıya maruz kalan onlarca insan mevcut.

 

“ Saygıdeğer emniyet mensupları ve dernek yöneticileri bu gün ben mağdur oldum, çocuğum çok hasta idi hastaneye acile götürmem lazımdı sivil otoparklarda yer yoktu aracı bırakacak yer de yoktu hastane otoparkı da yoktu (her taraf seyyar satıcı dolu) can önemliydi. geniş bir sokağa ambulans itfaiye rahatça geçebilecek şekilde mecbur park etmeliydim fakat kısa süre sonra aracımı park ettiğim yerden çekmişlerdi.fakat çocuk kucağında ağlıyor, hanım yanımda bu sıcakta arabamı arıyordum.

 

üstelik cebimde sadece ilaç parası vardı. mecbur verdim yalnız gözlemlediğim kadarıyla çekicilerin araçları çekmek için yarıştıklarını fark ettim vatandaş olarak bukadar vergi verirken 60 tl çekici ve otopark ücreti 10 tl ki heryer 5 tl niye 10 tl alınıyor(acımasızlık) yaşamak bizleri çok üzüyor sebebi sorulurken başından atmak gibi konuşmalar insanları çok üzüyor.

Eğer arabam çekilmeden önce anons yapılsaydı hemen alırdım. Acaba amaç milletten zorla para almak ve anlaşmalı otoparkçılara çok para kazandırmak mı (15 dk =10 tl ) diye akıllara da gelmiyor değil.

Allah tüm emniyet mensuplarını korusun eksikliğini de göstermesin saygılarımla…” diyerek sözlerini bitiriyor.

Otopark sorunu çözülemez mi?

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]