Doğa Koleji ve Türk Kalp Vakfından En “Doğal Defile”

Yayın: 08:10 - 30.05.2012
Güncelleme: 08:10 - 30.05.2012

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında en “doğal defile” Doğa Koleji tarafından Türk Kalp Vakfı yararına düzenleniyor. Türk Kalp Vakfı işbirliği ile birlikte düzenlenen defilede, çocuk yaşlara kadar inen kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekilecek. Sunuculuğunu Hülya Aydın’ın yapacağı gecede erkek modasında bir ekol olan Muzaffer Çaha özel koleksiyonunun sergileyecek ve kıyafet tasarımlarında tropikal ormanlardan ve bitkilerden esinlenilen defilede manken Şenay Akay da çiçeklerden oluşan bir gelinlik giyecek. 1 Haziran Cuma akşamı Büyük Klüp’te yapılacak olan defilede ünlü tenor Hakan Aysev de sahne alacak.

 

Doğa Konseptli Eğitim Modeli ile çevre konusundaki eğitim felsefesinin bir parçası olarak benimseyen ve gelecek nesillere çevre bilincini aşılamak misyonuyla hareket eden Doğa Koleji,  Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında “Doğal Defile” düzenliyor. Türk Kalp Vakfı işbirliği ile çocuk yaşlara kadar inen kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekmek amacıyla gerçekleşecek defilenin konsepti ” Yağmur Ormanları.”

 

Doğal Defile için kıyafet tasarımlarında tropikal ormanlardan, bitkilerden ve meyvelerden esinlenildi. Doğal materyallerle yapılan birbirinden güzel kıyafetler öğrenciler tarafından sergilenecek. Gelecek nesillerin eğitiminde çevre bilincine önem gösteren ve Doğa Konseptli Eğitim Modeli ile öğrencilerinin çevre duyarlılığını erken yaşlarda en yaratıcı şekillerde geliştirmesini hedefleyen Doğa Koleji’nin, artık geleneksel hale getirdiği Doğal Defile’si 1 Haziran Cuma akşamı Büyük Klüp’te gerçekleşecek.

 

“Doğal Defile”de, erkek modasında bir ekol olan Muzaffer Çaha’nın özel koleksiyonu sergilenecek ve manken Şenay Akay, çiçeklerden oluşan bir gelinlikle podyuma çıkacak. Ayrıca ünlü tenor Hakan Aysev çocuklarla birlikte sahne alacak.

 

 

Exit mobile version