Vatandaş Grev Zannetti, Temizlikçilerin Pikniği Çıktı!

Yayın: 13:52 - 04.06.2012
Güncelleme: 13:52 - 04.06.2012

Pendik Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından personelin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen piknik ilginç anlara sahne oldu. Üniformalarıyla davullar eşliğinde halaylar çeken süpürgecileri gören vatandaşlar, grev de olduklarını zannetti. Ancak durum hiçte düşündükleri gibi çıkmadı.

 

Pendik Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, moral ve motivasyonu arttırmak amacıyla personeli için bir piknik düzenledi. Pikniğe üniformalarıyla gelip, yoğun ve yorucu temponun stresini davullar eşliğinde halaylar çekip türküler söyleyerek atan süpürgecileri gören vatandaşlar onların grevde olduklarını zannetti.

 

Alkışlarla süpürgecilere destek veren vatandaşlar, bir süre sonra Belediye Başkanı Kenan Şahin’in de gelip işçilerle birlikte halay çektiğini görünce büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Başkan Şahin ve süpürgecilerin neşeli bir şekilde halaylar çektiğini gören vatandaşlar, bunun grev değil de piknik olduğunu öğrenince şaşkınlıkları daha da arttı. Başkan Şahin vatandaşlar ve personelle birlikte bir süre sohbet etti.

 

 

“Temiz Pendik’in asıl kahramanları sizlersiniz”

 

Süpürgeci personelin pikniğine katılarak sürpriz yapan ve “En büyük başkan, bizim başkan” tezahüratlarıyla karşılanan ve süpürgeciler sayesinde temiz bir ilçe olan Pendik’in asıl kahramanlarının pikniğine katılmaktan onur duyduğunu belirten Başkan Şahin, gelecek yıl maaşlarında önemli bir düzeltme yapılacağının da müjdesini vererek işçilerin mutlu günlerini daha da anlamlı hale getirdi.

 

Konuşmanın ardından Başkan Şahin, personelin halayına eşlik etti ve onlarla birlikte türkü söyledi.

 

Exit mobile version