SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Efsaneler Kartal’da buluştu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’un A2 Türkiye Futbol Şampiyonu olması nedeniyle Kartal Stadı’nda unutulmaz bir şölen düzenlendi. Türk futboluna adlarını altın harflerle yazdıran efsane futbolcular, Kartalspor’un futbol şöleninde bir araya geldi.

 

 

Kartalspor’un 60. kuruluş yıl dönümü etkinliği yapmışlardı…

İstanbul 34 Gazetesi tarafından organize edilen ve Kartalspor’un bir anlamda soy kütüğünün sergilendiği programa Kartal Belediyesi de sportif destek sağladı.

Ahmet Turan Başkan Öz’e plaket verdi…

Yerel seçimler öncesi döneme denk gelen 2009 yılında Kartalspor kulübünün 60. kuruluş yıldönümü etkinliklerini de düzenleyen ekibi temsilen İstanbul 34 Gazetesi kurucusu Ahmet Turan tarafından, o dönem Belediye Başkan adaylarından davetli olupta iştirak eden tek aday olması ve bugünkü “Efsaneler Buluşuyor” etkinliğine katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz’e plaket takdim edildi.

Tekavutlardan dostluk maçı!

Türkiye A2 Futbol Şampiyonası’na katılan ve finalde karşılaştığı Kayseri Erciyespor, Bursaspor ve Türkiye’nin en güçlü alt yapısına sahip olduğu belirtilen Ege temsilcisi Bucaspor’u yenerek Türkiye Şampiyonu olan Kartalspor, A2 takımı Şampiyonluğu Kartal stadında düzenlenen şölenle kutladı. Kartal Stadı’nda gerçekleştirilen şölende Türkiye süper ligde eskiden top koşturan ünlü futbolcular, Kartalspor’un eski futbolcularıyla bir araya gelerek A2 takımı için dostluk maçı yaptı.

Kartalspor A2 Futbol takımının şampiyonluğunun ardından Kartal Stadı’nda düzenlenen kutlamalar Grup Kara Patlıcan’ın düzenlediği konserle start aldı. Söylediği şarkılarla stadı dolduran Kartallıları coşturan Karapatlıcan’ın ardından stadı dolduran kalabalığa Kartal Belediyesi çocuk halk dansları ekibi farklı yörelerden halk oyunları gösterilerini sergiledi.

Kartal Selim Akbeniz Spor Merkezi’nin, başta karate olmak üzere bir çok savunma sporunun sergilendiği gösterileriler ilgiyle izlendi.

Gösterilerin sona ermesiyle Kartallı kadınlardan oluşan kadın futbol takımı ile hakemler karşılaştı. Eski Uluslararası Futbol Federasyonu (FİFA) hakemi İzzet Kösterelioğlu’nun yönetiminde kıran kırana oynanan müsabakada 4-2 ile hakemler galip geldi.

 

Kartalspor ve şöhretler karması göz doldurdu

Şölende, Türk futboluna altın harflerle adlarını yazdıran efsane futbolcular ile Kartalspor’un emektar futbolcuları karşı karşıya geldi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün vuruşuyla başlayan maçta her iki takım da Kartallılara adeta bir futbol şöleni sundu.

Tekavutler döktürdüler!

Kartal Spor’da top koşturmuş Eski Futbolcuları: Erdoğan Özyuva, Koray Küçük, Nurettin Bekler, Şeref Çalık, Nizamettin Ata, Turgut Arda, Sezai Doğruyol, Atilla Belentepe, Osman Ünal, Ertan Ersoylu, Erdoğan Nezih Karanlık gibi bir çok isim ter döktü.

Kartal Stadı’nda gerçekleştirilen futbol şölenine Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu katılırken, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal eski Belediye Başkanı Ali Duranoğlu, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner,  hakem Lale Orta, Ertuğrul Yürek ve İsmet Çakır, şölene katılan dört büyüklerde oynayan eski futbolculara ve Kartalspor’un eski fubolcularına plaket verdi. Şölenin sonunda dört büyükler ile Kartalspor’un eski futbolcuları birlikte yemek yedi.

İlgili Haberler

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Genel
25 Mart 2024
İstanbul ve Ankara Başta Olmak Üzere Türkiye Genelinde Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Türkiye, Mart ayının son günlerinde kışı aratmayan hava koşullarıyla karşı karşıya. Marmara ve Ege’de beklenen kuvvetli yağışların yanı sıra, İstanbul ve Ankara için çamur yağmuru uyarısı yapıldı. Türkiye, yeni haftaya yoğun yağış ve fırtına uyarılarıyla giriyor. Özellikle Marmara ve Ege bölgelerinde etkili olması beklenen kuvvetli yağışlar, vatandaşların günlük yaşamını etkileyebilir. İç Anadolu bölgesinde de öğlen […]