Ahmet Şimşek Kolejinde Yüzme Şenliği!

Yayın: 07:37 - 06.06.2012
Güncelleme: 07:37 - 06.06.2012

Ahmet Şimşek Koleji’nin Düzenlediği 26. Geleneksel Yüzme Şenliğinde Şimşek Gençler Muhteşem Gösterileriyle Nefes Kestiler.

Ahmet Şimşek Koleji Her Branşta Olduğu Gibi Yüzmede De Başarıdan Başarıya Koşuyor. 26. Geleneksel Yüzme Şenliği’nde Şimşek Yüzücü Gençlerimiz 100 Mt.Serbest, 100 Mt Kelebek, 100 Mt.Kurbağalama, 100 Mt Sırtüstü Kategorilerinde Üstün Başarılar Elde Ettiler.

Ahmet Şimşek Koleji Yüzme Koordinatörü Nilay Şimşek ,” Öğrencilerimizi, Her Kategoride Başarıyla Yüzebilen Komplike Yüzücüler Olarak Yetiştiriyoruz.Bu Başarı Antrenörlerimizin Ve Öğrencilerimizin Azmiyle Elde Edilen Başarıdır.” Dedi.

 

Kurucu Ahmet Şimşek İse Yaptığı Konuşmada “Okulumuzdaki Ücretsiz 17 Kulüpten Biri Olan Yüzme Kulübü’nün Temsilcisi ,Yüzme Koordinatörü Nilay Şimşek, Antrenör Burak Sezgin Ve  Öğrencilerimizi Yetiştiren Diğer Antrenörlerimize , Geçtiğimiz Aylarda Burhan Felek Spor Salonu’nda İstanbul’daki Özel Okullar Arası Yapılan Yarışmalarda Da  Üstün Başarılar Elde Eden , Yüksek Performanslarıyla Gönüllerde Taht Kuran, Şimşek Yüzücü Gençlerimizi   Başarılarından Dolayı Kutluyor Ve Başarılarının Devamını Diliyoruz.

Exit mobile version