Ahmet Şimşek Öğrencilerinin Karne Sevinci!

Yayın: 12:27 - 09.06.2012
Güncelleme: 12:27 - 09.06.2012

Okulu bitirmenin sevincini yaşayan Ahmet Şimşek Koleji öğrencileri düzenlenen törende karnelerini almanın heyecanını yaşadılar.

Kuruluşunun 26. yılında Ahmet Şimşek Koleji 2011-2012 öğretim yılı eğitiminin sona erdiğini belirten Okul Kurucusu Ahmet Şimşek yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sevgili öğrencilerim bütün yıl çalışarak, didinerek, alın teri dökerek soğuk sıcak demeden çalışarak bugünlere geldiniz. İnanın ki sizin bu tavrınızdan dolayı sizleri takdir ediyor ve sizlerle övünüyorum.

 

Aldığınız bilgiler ışığında ileride başarılı ve iyi yerlere gelmiş bireyler olarak, yurdu daha da ileriye taşıyan Atatürk gençliği olacaksınız. Önünüzde bir tatil var ve bu tatili doya doya yaşamanızı diliyorum. Mezun olan Şimşek öğrencilerimizi de tebrik ediyor, gelecekte en iyi okullarda okuyarak, en iyi yerlerde olmanızı diliyorum” dedi.

Öğrencilere gelecek için iyi temennilerde bulunan Genel Eğitim ve Sanat Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek,” Öğrencilere; özellikle ellerinde tutmuş oldukları karnelerinin,okulistik birinciliği belgelerinin, sporda elde ettikleri başarılarıyla aldıkları kupa ve madalyalar ,  alın terinin, emeğinin sonucunda oluşan birikimlerin neticesi olduğunu belirtti.

Yaptığınız çalışmalar ve emekler sizler için o kadar yararlı olacak ki, inanın buradaki öğrenciler, gittikleri her yerde burada harcadıkları zaman ve emek,  dünyada harcayacakları emekten çok daha güzel ve faydalı olduğunu görecekler” dedi. Ayrıca mezun olan öğrencileri tekrar tebrik ederken,yönetici ve öğretmenlere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Törende konuşan İlköğretim Müdürü Hasan Delikenli,” Eğitim öğretim döneminin son bulmasıyla gelecek yıl devam edecek olan öğrencilere tatilde yapmaları gereken öneri ve açıklamalarda bulundu. Bütün öğrencilere başarılar dileyerek aileleri tebrik etti.”

Tören sonunda spor alanında ve okulistik Türkiye birincisi öğrencilere başarı belgeleri ve madalyaları  verildi. Karnelerini alan öğrenciler ve velileri öğretmenleriyle anı fotoğrafı çektirdiler ve bir sonraki öğretim yılında buluşmak üzere vedalaştılar.

 

Exit mobile version