Erdem Karakoç, MHP İstanbul İl Başkan Adayı

Yayın: 11:52 - 28.06.2012
Güncelleme: 11:52 - 28.06.2012

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Kongresi’nde aday olacağını açıklayan Erdem Karakoç, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin millete yönelik yüzünü güçlendirmek için geliyorum.” dedi.

ZİHNİYET DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN ADAYIM

Hafta sonu Eyüp Sultan Cami’inde dava arkadaşlarıyla sabah namazı kılan Erdem Karakoç, Feshane’de 1000 civarında partiliyle kahvaltı yaptı. Toplantı da Erdem Karakoç, 15 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Kongresi’ne aday olacağını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin millete yönelik yüzünü güçlendirmek için aday olduğunu söyleyen Erdem Karakoç, “Yönetim değişikliği değil, zihniyet değişikliği için adayım. Atanmışın değil, seçilmişin önde olacağı bir sistem için adayım. Bugünkü ülkücülerin yanına dünkü ülkücüleri katmak için adayım. İstanbul’un yüzde yetmişini harekete geçirmek için adayım.”
HER ÜLKÜCÜYÜ DİKKATE ALACAĞIZ

Hiçbir şeyin arkasına sığınmayacağım. Bize oy verdi, vermedi demeyeceğim. Teşkilatlara önem vereceğim diyen Karakoç, “Biz bir araya geldiğimizde nasıl bir güç olacağımızı zamanında gösterdik, bugünde göstereceğiz. Her ülkücüyü dikkate alacağız. Öncelikle kendi yollarımızı kendi insanlarımıza anlatacağız. Ter dökmeden hiçbir şey olmuyor. Cenab-ı Allah çok çalışana veriyor. Çok çalışarak, siyasetin en iyisini yaptığımızda Cenab-ı Allah bunu bize verecektir.” dedi.

ERDEM KARAKOÇ KİMDİR?

1959 Kahramanmaraş doğumlu olan Erdem Karakoç, Konya Akşehir Öğretmen Okulundan sonra, İstanbul Marmara Üniversitesi, Kamu Yönetimini bitirdi. 1988-1997 yılları arasında Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı yaptı. Evli ve 2 çocuk babası olan Erdem Karakoç, Ülkücülerin Başbuğ’u Alparslan Türkeş döneminde, Ülkü Ocaklarının 1980 sonrasında yapılanmasında önemli rol oynayan isimlerden.

Exit mobile version