Vali Mutlu, Kadıköy Yatırımlarını İnceledi!

Yayın: 10:12 - 03.07.2012
Güncelleme: 10:12 - 03.07.2012

İstanbul’a yapılan yatırımları inceleme gezileri kapsamında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kadıköy ilçesini ziyaret etti.

İl Özel İdaresi tarafından İstanbul’a yapılan yatırımların mevcut durumlarını görmek amacıyla inceleme gezilerine devam eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu kapsamda 2 Temmuz Pazartesi günü Kadıköy ilçesini ziyaret etti.
Kadıköy ilçesi yatırımları inceleme gezisi esnasında Vali Mutlu’ya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İl Genel Meclisi üyeleri Mükayil Bektaş, Ali Cemal Kimverdi, İlhami Sadıkoğlu, Nail Kalender ve Yıldız Kaya eşlik etti.

 

İnceleme gezisine ilk olarak Erenköy İlköğretim Okulu inşaatının incelenmesiyle başlayan Vali Mutlu, sırasıyla; Mehmet Karamancı İlköğretim Okulu, Mediha ve Turan Tansel Eğitim Uygulama Okulu, Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi, Nevzad Ayasbeyoğlu İlköğretim Okulu, İstanbul Atatürk Fen Lisesi, Semiha Şakir İlköğretim Okulu, 60.yıl Anadolu İlköğretim Okulu inşaatlarını inceledi.

Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi’ni de ziyaret eden Vali Mutlu, hastanede tedavi gören bazı hastalarla sohbet ederek dertlerini dinledi. Daha sonra ise Merdivenköy Mahallesi’nde bulunan Şahkulu Sultan Külliyesi’ni ziyaret edip vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Exit mobile version