SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

ELECTRO WORLD’ÜN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Yayınlanma:
ABONE OL

Elektronik mağazacılık alanına getirdiği dinamizm ile farklılaşan Electro World’ün İstanbul’daki 5. mağazası Bostancı’da, Ankara’daki 3. mağazası ise Gordion AVM’de 17 Eylül 2009 günü saat 06:00’da açılıyor. Değişik ürün gruplarında belirlenen inanılmaz indirimler ve fırsatlarla gerçekleşecek açılışlara İstanbul ve Ankaralı elektronik tutkunlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

En yeni teknolojileri müşterileri ile buluşturan Electro World’ün, İstanbul’daki 5. mağazası 2 bin 500 metrekarelik bir alanda Bostancı’da, Ankara’daki 3. mağazası ise 3 bin metrekarelik bir alanda Gordion AVM’de 17 Eylül 2009 günü saat 06.00’da açılıyor. Bu açılışlarla birlikte Electro World’ün Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısı da 10’a ulaşıyor.

2009 yılına mevcut satış alanını 40 bin metrekareye çıkarma hedefiyle giren Electro World, yeni mağaza yatırımları ile bu hedefine hızla yaklaşıyor.

Electro World Hakkında

Avrupa’nın önde gelen elektrikli ürünler perakendecilik grubu olan DSG International plc’nin (DSGi) markası olan uluslararası elektronik mağazalar zinciri Electro World, Türkiye’de DSGi/Esas Holding/ODESA ortaklığı ile faaliyet gösteriyor.

Telekomünikasyon ürünleri, bilgisayar yazılım ve donanımı, beyaz eşya, tüketici elektroniği, küçük ev aletleri, mutfak ekipmanları ve çeşitli aksesuarlar gibi pek çok kategoride sayısız ürün ile elektronik mağazacılığı alanında faaliyetlerini sürdüren Electro World, elektronik perakende mağazacılığında çok kanallı (multi-channel) yaklaşım, uygun fiyat ve müşterilerine satış sonrası hizmetler kapsamında geniş bir paket sunuyor. Electro World’ün bağlı olduğu DSGi, 40.000 çalışanı, Avrupa çapında 28 ülkeye yayılmış 1200’ün üzerinde mağaza ve online satış organizasyonu ile yılda 100 milyon kişiye hizmet veriyor.

DSGi, büyüme stratejisini elektrikli ürünler perakendeciliğinde uzmanlık, geniş ürün yelpazesi ve marka seçeneği ile büyük satış alanlarında hizmet verme, karlılık potansiyeli olan pazarlara açılarak büyüme,  bulunulan pazarlarda en düşük maliyetli operasyonel yapıya sahip olma gibi noktalar üzerine kuruyor. DSGi’ın perakende ve e-ticaret markaları; İngiltere ve İrlanda’da PC World, Currys ve dixons.co.uk, Orta Avrupa, Yunanistan ve Türkiye’de Electro World, Norveç’te Elkjøp, İsveç’te El Giganten, İtalya’da UniEuro, Yunanistan’da Kotsovolos, Fransa, İspanya, Italya ve İsveç’te PC City ve Avrupa çapında da Pixmania.com olarak sıralanıyor.

İlgili Haberler

Dubai’ye seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Dubai vizesi alma hakkında daha fazla bilgi edinin

  İçindekiler: Gökdelenler ve Çölün Buluştuğu Şehir: Dubai 1 Dubai Tanıtımı 1 Dubai Seyahati 1 Dubai Vizesi Başvuru Şartları ve Belgeleri 2 Dubai Vizesi için Gerekli Belgeler:. 2 Dubai Vizesi için Pasaport ve Diğer Gereklilikler:. 2 Dubai Vize Türleri:. 3 Dubai Vizesi Başvuru Prosedürü:. 3 Dubai Vizesi Başvuru Ücreti 2024:. 3 Dubai Vizesi Kaç Günde […]

Umre Vize ve Ücretleri Hakkında ve Ek Hizmetler

Umre Vizesi: İçindekiler Umre İbadeti Hakkında Merak Edilenler. 1 Suudi Arabistan Umre Vizesi Başvuru Süreci ve Gerekli Belgeler. 1 Suudi Arabistan Umre Vizesi Türleri 1 Suudi Arabistan Vizesi Almak İsteyenler İçin İzlenmesi Gereken Adımlar. 2 Suudi Arabistan Umre Vizesi Başvurusu İçin Gereken Belgeler. 2 Suudi Arabistan Umre Vizesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler. 3 Türkiye’den Umre Başvurusu. […]

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Discussion of B2B Markets and Globy Presentation

B2B markets differ from classic stores in that they are not created for individuals but for legal entities. In order to place an item in the catalog, you should have your own organization or be an individual entrepreneur. This is how B2B markets differ from B2C stores, although they are very similar. As an example, […]