My Team Boğaziçi Rallisi’nde Şanssızdı!

Yayın: 09:20 - 10.07.2012
Güncelleme: 09:20 - 10.07.2012

Ağaoğlu’nun tescilli markası MY Team sponsorluğunda yarışan Hakkı Ağaoğlu, Cüneyt Göz ve Alptekin Işıkalp geçtiğimiz haftasonu koşulan Avrupa Ralli Şampiyonası’na dahil 41. Boğaziçi Rallisi’nde şanssızdı. Üç ekibimizin de finişe gelemediği yarışta birinciliği Fin pilot Juho Hanninen kazandı.

 

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC)’ye dahil, 2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü yarışı 41.Boğaziçi Rallisi, 6-8 Temmuz tarihlerinde düzenlendi. Üç ekiple yarışa giren MY Team, şanssız bir yarış geçirdi. Cüneyt Göz – Çiçek Güney (Ford Fiesta R2) ilk etabın yüksek hızda geçilen bir noktasında rot kolunun kırılması sebebi ile takla atarak yarış dışı kalırken, Hakkı Ağaoğlu – Hakan Uçucu (Mitsubishi Lancer EVO 9), ikinci etapta önlerindeki rakibini yakalayıp tozunda kalınca yol dışına çıktı ve yarışa erken veda ettiler. MY Team’e bu yarışta katılan Alptekin Işıkalp – Serdar Aydın (Citroen C2) ilk günü tamamlamalarına karşın bu zorlu yarışın 6. etabında mekanik sorunlar sebebi ile finişe gelemedi.

 

6 ülkeden 66 ekibin kayıt yaptırdığı yarışta 237,13 Km’si özel etap olmak üzere toplamda 774,34 Km yol kat eden yarışmacılardan 20si finişe gelebildi ve yarışı Fin pilot Juho Hanninen kazandı.

 

Yarış sonrası konuşan Hakkı Ağaoğlu şunları söyledi: “Boğaziçi Rallisi’ne iyi hazırlanmıştık ancak yaşadığımız sorunlar yarışı bitirmemize engel oldu. Değerli puanlardan olduk. Ancak motorsporları mekanik bir spor ve bu tip şeyler her zaman olur. Önümüzdeki yarışlara bakacağız, bir sonraki yarış Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. ”

 

Ağaoğlu ve Pozitif Dekor desteği ile yarışan MY Team pilotları Hakkı Ağaoğlu, Cüneyt Göz ve Alptekin Işıkalp ile ilgili haberlere www.myteam.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

 

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası

 

07-08 Nisan                         Ege Rallisi (Asfalt)

28-29 Nisan                         KYK Eskişehir Rallisi (Asfalt)

09-10 Haziran                      İstanbul Rallisi (Toprak)

07-08 Temmuz                    Uluslararası Boğaziçi Rallisi (Toprak)

28-29 Temmuz                     Ford Otosan Kocaeli Rallisi (Toprak)

25-26 Ağustos                      Hitit Rallisi (Toprak)

06-07 Ekim                           Yeşil Bursa Rallisi (Asfalt)

 

Exit mobile version