Sağlık çalışanları iftarda bir araya geldiler!

Yayın: 15:15 - 09.08.2012
Güncelleme: 15:15 - 09.08.2012

Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi personeli iftarda bir araya geldiler.

 

Kartal Yakacık’ta hizmet vermekte olan Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Op.Dr. İrfan FIRAT kurumsal anlamda yenilenme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bu dönemde Ramazan ayında her yıl düzenlenen iftar programıyla tüm çalışanlarla hastane bahçesinde keyifli bir iftar yemeğinde buluştular.

Ev sahibi Dr. Fırat misafirlerle yakinen ilgilendi.

Dr. Fırat, “ Kıymetli dostlarımız hepiniz hoş geldiniz, bu mütevazı soframızı şenlendirdiniz, Ramazan’ın bereketi rahmeti etrafında bizler buluştuk.

Hastanemizde tüm personel olarak insana hizmet anlayışında sevgi, saygı ve memnuniyeti ön planda tutarak hizmet verilmeye çalışılmaktadır. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan herkese bu hastanein gelişmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

İftar yemeğine katılanlar, İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Fergan Genç, Ercan Özgül, Bekir Necati Şimşek Kartal İlçe Gurup Birim Başkanı, Mehmet Azgün Pendik İlçe Gurup Birim Başkanı, Koşuyolu Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Metin Esen, Yavuz Selim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Kartal, Kartal Kızılay Başkanı Müjdat Keçeli, Ak Parti Kartal İlçe Yönetiminden Cem Kuseyri, Fikret Polat, Vedat Toy, Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker, cumhuriyet Mahalle Muhtarı Şahin Kaya, İş adamı Sadık Dönmezer ve hastane personeli katıldılar.

Exit mobile version