SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Maltepe’ye Dört Spor Salonu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Anadolu Yakası Amatör Spor Kulüpleri Maltepe’de bir araya geldi. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine amatör spor kulübü başkanları ve yöneticileri, TFF İstanbul il başkan yardımcıları, İl Hakem Kurulu, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Ramazan’ın ilerleyen günlerinde, birlikte dayanışmayı ve kardeşliği sergilemek adına güzel bir buluşma sağlayan Başkan Koca’ya teşekkür eden Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Bugün kardeşlik günüdür, sevgiyi arttırabilmenin yollarını aramak varken yaşanan olumsuzluklar bizi üzüyor.

 

Bu güzel Ramazan ayında hepinizin bir arada bulunmanızın da tüm güzel değerleri birlikte hatırlayabilmek adına önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Gençleri daima iyiye ve güzele yöneltmek için çalıştıklarını belirten Başkan Zengin, “Maddi yardımlar vardır ama, önemli olan manevi destekler ve sağlayabildiğiniz olanaklardır. Gençlerimiz önce saha sıkıntısı çektiler. Maltepe Belediyesi ve Marmara Üniversitesi protokolüyle Başıbüyük Stadı’nın bir proje dahilinde çalıştırılabilmesi, vatandaşlarımız tarafından kullanılması için görüşmelerimiz tamamlandı. Buranın sahibi gençlerimiz ve halkımızdır.” dedi.

Stadyumla ilgili bir projeleri daha olduğunu belirten Maltepe Belediye Başkanı, “Gülsuyu Spor Kompleksi geçen dönem Milli Emlak’tan tahsis alınarak planlanmış. Geçmiş dönem belediyeci arkadaşlarımızın üzerinde çalıştığı bir proje vardı. Bildiğiniz gibi tahsisler, üzerinde yapılacak projeye göre Milli Emlak’tan alınır. Yapılması anlamlı bir proje olduğunu bildiğimiz için biz de iptal etmedik, bir küçük ilaveyle hayata geçirilmeye çalışılmasını sağladık. Türkan Saylan Kültür Merkezinin yanında bulunan arazide altı otopark, üstü stadyum olacak şekilde bir proje ortaya çıktı. İki aylık çalışma bittiğinde ihale süreciyle harekete geçeceğiz. Maltepe’nin cennet köşelerinin artacağını biliyoruz, spor alanları ve yeşil alanlar sayesinde gençlerimizi kötü alışkanlıklardan da uzak tutmuş olacağız.” dedi.

Altayçeşme Kapalı Spor Salonu’nun nisan ayında biteceğini belirten Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Girne mahallesinde de daha önceden mevcut olan ve İl Özel İdare’nin kapalı spor salonu yapacağı yerin yakında ihalesi ve planının yapılacağını ifade etti. Gülsuyu-Gülensu mevkii ve Fındıklı Mahallesinde de birer spor salonu yapmayı üstlendiğini belirten Başkan Zengin, “Böylelikle dört kapalı spor salonu bulunan Maltepe’de gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spora katılımını daha da desteklemiş olacağız. Gençlerimizi seviyoruz, onları güzel yönetmeye çalışan siz büyüklerimizi de seviyoruz. Birlikte el ele vererek gençlerimiz için çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.

Spor kulüplerine verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başkan Zengin’e teşekkür eden Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hüseyin Koca, “Spor denilince barış dostluk akla gelir, kardeşlik gelir. Spor asla dil, din, mezhep, renk ayırmaz. Spor her yerde kardeşliğin simgesidir. Bugün de sizlere, misafirlerimiz ve kardeşlerimiz olarak burada olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından spora ve sporcuya verdiği tüm desteklerden dolayı Başkan Zengin’e hediye takdim edildi. Gece, Şef Fikret Erkaya yönetiminde Maltepe Musiki Derneği  konseriyle devam etti.

 

 

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]