Gaspçıları Akıttıkları Ter Ele Verdi!

Yayın: 11:54 - 13.08.2012
Güncelleme: 11:54 - 13.08.2012

Kartal’da bekçisini etkisiz hale getirdikleri fabrikadan 50 bin ABD doları ile 30 bin lirayı gasp ettikleri ileri sürülen 3 kişi yakalandı. Zanlıları, boğuşma sırasında bekçinin üzerine düşen ter damlalarına yönelik DNA incelemesi ele verdi.

Kartal’daki bir fabrikaya 1 Mart’ta akşam saatlerinde gelen maskeli iki kişi, bir süre boğuştukları bekçinin ellerini ve kollarını bağladıktan sonra kasada bulunan 50 bin ABD doları ile 30 bin lirayı gasp etti. Fabrikadan çıkarken karşılaştıkları bir başka görevli ile yaşadıkları kovalamaca sırasında gasp ettikleri paranın 10 bin lirasını düşüren gaspçılar, kendilerini bekleyen araçla uzaklaşıp kayıplara karıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, gaspla ilgili çalışma başlattı. Zanlıların kaçarken boğuştukları bekçinin üzerinden elde edilen ter örneklerinin DNA analizleri yapan Olay Yeri İnceleme polisleri, şüphelilerden birinin benzer suçlardan sabıkalı İsmail Y. olduğunu belirledi.

Gözaltına alınıp Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen İsmail Y.’nin (29) ifadelerinin ardından olaya karıştıkları iddiasıyla Murat Ü.(37) ve Ali Y.(36) de gözaltına alındı. Her 3 zanlının da gasp ve benzeri suçlardan sabıkalı oldukları tespit edildi.

Kartal Adliyesi’ne sevk edilen 3 şüpheli de tutuklanıp cezaevine gönderildi.(CHA)

Exit mobile version