Sultanbeyli’de Ak Parti Vefa İftarı!

Yayın: 06:51 - 16.08.2012
Güncelleme: 06:51 - 16.08.2012

AK Parti İlçe Teşkilatı,geleneksel hale getirdiği vefa iftarında, teşkilatın kurulduğu günden bugüne ilçeye hizmet etmiş ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarını aynı sofrada buluşturdu.

AK Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı her yıl Ramazan’da teşkilatın kuruluşundan bu yana ilçeye hizmet etmiş teşkilat mensuplarını biraraya getiriyor. Bu yıl düzenlenen iftara binin üzerinde teşkilat mensubu katıldı. Semazen Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar, aynı zamanda AK Parti’nin 11. kuruluş yıldönümüne denk gelince iftar coşkusu daha da arttı.

İftara katılan İstanbul Milletvekili Erol Kaya, “Bu şarkı burada bitmez, diyen Başbakanımızın azmi ve kararlılığı ile bugünlere geldik. Sayın Başbakanımıza, partimizin bu noktaya gelmesinde emeği olan ve 11 yılı bir 11 yıla daha taşıyacak olan herkese, en önemlisi de oy veren, vermeyen 75 milyon insanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kaya, 11 yıl boyunca yapılan çalışmalardan bahsetti ve “AK Parti 11 yılda bu ülke için birçok hizmette bulundu.Tüm buz hizmetler saymakla bitmez” dedi.

AK Parti’nin yapmadığı tek şeyin memleketi 11 yıllık dönemde geri götürmediği olduğunu söyleyen Kaya, yapılan yatırımlarla ulaşımda, ekonomide,sağlıktaTürkiye’nin büyüdüğüne şahit oluyoruzşeklinde konuştu.

“Sultanbeyli’ye yatırım akıyor”
AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, teşkilat ruhu üzerine bir konuşma yaptı ve Sultanbeyli’nin merkezi hükümetten aldığı desteğin burada yapılan çalışmalarla doğru orantılı olduğunu söyledi. Sevinç, “Sultanbeyli’ye yatırım akıyor. Hüseyin Keskin ve ekibine, Büyükşehir Belediyemize, merkezi hükümete ve ilçemizle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Sevinç ayrıca tüm davetlilerin Kadir Gecesi’ni kutlayarak, bayramın birinci günü saat 11.00’de teşkilat binasında gerçekleştirilecek bayramlaşma programına herkesi davet etti.

 

Bu anlamlı iftara katılan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ise, son dönemde AK Parti’nin açık ara önde çıktığı anketlere atıfta bulunarak, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başarının devamı için elele verip çalışmaları sürdürmek gerektiğini belirten Keskin, “Türkiye’nin, dünyanın umudu olacağı gerçeğini unutmadan çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

Kadir Gecesi münasebetiyle hem ülkenin birliği ve beraberliği için hem de Arakan, Suriye, Filistin gibi ülkelerde zulüm altında olan insanlar için dua edilmesi gerektiğini söyleyen Keskin, “Dualarımızla, desteklerimizle yanlarında olmalıyız” şeklinde konuştu.

AKParti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız ise “Başbakanımız Sayın Aziz Babuşcu’nın selamlarını sizlere getirdim. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyoruz” dedi. AK Parti İl Başkanlığı’nın Ramazan ayı çalışmalarını anlatan Sakız, “Biz il olarak bu Ramazan günlerinde ‘İstanbul komşularıyla güzel’ dedik ve Trakya’nın illerinde iftarlar verdik. Buradaki yoğun ilgiden çok memnun olduk.” şeklinde konuştu.

Exit mobile version