SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ramazan Bayramına Özel Yüzlerce Çeşit En İyi Fiyatla Real Hipermarketlerinde!

Yayınlanma:
ABONE OL

Real,-Hipermarketleri, Ramazan Bayramı coşkusunu tüm ürün gruplarında sunduğu zengin çeşit, kalite ve uygun fiyatlarla müşterisi ile kutluyor.

 

250 çeşidi aşkın çikolata ve şekerleme, geleneksel Türk tatlıları, çocuklar için en güzel bayram hediyeleri ve tüm tekstil ürünleriyle bayram şıklığı Real Hipermarketlerinde…

Gıdadan gıda dışına 50.000 çeşit ürün ile hizmet veren real,-  Hipermarketler, Bayramların vazgeçilmez çikolata, şekerleme ve tatlısını yine en iyi fiyat garantisiyle müşterileri ile buluşturuyor.

 

 

real,- Hipermarketler reyonlarında, Türkiye’nin önde gelen çikolata ve şekerleme markalarının yanı sıra bu sene ilk defa uluslar arası markası olan “real,- Selection” draje ve çikolata çeşitlerini de en uygun fiyatlarla satışa sundu.

 

Bayramda nostalji yaşamak isteyen, eski tatları özleyen müşterilerini de unutmayan real,-  Hipermarketleri, Balin markalı çikolata ve şekerlemelerine de reyonlarında yer verdi.

 

 

Bayram ziyaretlerinde ikramların vazgeçilmezi geleneksel Türk tatlıları yine en uygun fiyat ve 20 çeşitle unlu mamuller reyonunda müşterilerin favorisi olmaya devam ediyor. Bayramın sıcak yaz günlerine denk gelmesi nedeni ile tatlı rehavetini hafifletmek isteyenleri de düşünen real,-  Hipermarketleri, 1kg cevizli baklava veya 1kg fıstıklı baklava alan müşterilerine 1lt dondurma hediye ediyor.

 

Bayram coşkusunu heyecanla bekleyen çocuklar için, bayrama özel hediyeler extra indirimlerle çocuk reyonlarında yerini aldı.

 

real,-  Hipermarketlerinde, kadın, erkek ve çocuklara yönelik giyim ürünlerinden ayakkabıya, aksesuarlardan ev tekstil ürünlerine ve bayram sofralarını renklendirecek ev gereç çeşitlerinde % 50’ye varan indirimlerle müşterilerin beğenisine sunuldu.

 

Bayram alışverişin en yoğun olduğu Arife gününde de sürpriz kampanyalar hazırlayan real,-  Hipermarketleri, sadece Arife gününe özel 22.00-24.00 saatleri arasında geçerli olacak ekstra  % 50’ye varan indirimler hazırladı.

 

Müşterilerin daha da kazançlı olmasını sağlamak, bayram alışveriş yükünü hafifletmek adına bankalar ile de anlaşan real,-  Hipermarketleri CardFinans ile 9-22 Ağustos tarihleri arasında toplam 300TL alışveriş yapan müşterilerine 115 TL değerinde parapuan hediye ediyor.

 

real,-  Hipermarketleri müşterilerine daha rahat alışveriş imkanı sunabilmek adına bayramın 1.günü saat 13:00 itibari ile hizmet vermeye devam edecektir.

Bir METRO GROUP kuruluşu olan real,-  Hipermarketler Zinciri A.Ş Türkiye’deki merkez ofisini 1997 yılında İstanbul’da kurmuş ve tüketiciye “koşulsuz müşteri memnuniyeti” ilkesiyle 107.962 m2 toplam satış alanı ve 1.800’ü aşan çalışanı ile hizmet vermektedir. real,-  Hipermarketleri uluslararası olarak Almanya,  Polonya, Rusya, Romanya, Ukrayna da faaliyet göstermektedir. Türkiye’de ilk olarak 1998 yılında Ankara Bilkent mağazası ile faaliyete başlayan real,-  Hipermarketleri bugün toplam 12 hipermarketi (İstanbul Kartal- Ümraniye-Fulya-Bayrampaşa-Merter-Beylikdüzü, Ankara Bilkent-Etlik, İzmit, Adana, Konya, Antalya) ile hizmet vermektedir.

 

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]