Sultanbeyli’de Bayram Coşkusu!

Yayın: 07:08 - 22.08.2012
Güncelleme: 07:08 - 22.08.2012

Rahmet ayı Ramazan sona erdi ve bayram coşkusu her yeri sardı. Başkan Hüseyin Keskin, Abdurrahman Gazi Camii Meydanı’nda Sultanbeylililerle bir araya geldi.

On bir ayın sultanı Ramazan Sultanbeyli’de mahalle iftarları, sohbetler ve konserlerle dopdolu geçti. Rahmet ve bereket ayı sona erdiğinde ise coşku bu defa bayrama taşındı. Bir ayı düzenlenen iftar davetleri ve etkinliklerde vatandaşlarla geçiren Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bayrama da yine vatandaşlarla birlikte girdi.

Bayram namazının hemen ardından Abdurrahman Gazi Camii Meydanı’nda bayramlaşma merasimi düzenlendi. Başkan Hüseyin Keskin, önce vatandaşlarla bayram namazını kıldı, ardından cami meydanını dolduran Sultanbeylililerle bayramlaştı. Vatandaşlarla alanda bir süre sohbet eden Keskin, çocuklara hediyeler verdi. Yüzlerce Sultanbeylilinin bir araya geldiği bayramlaşma merasimi, yapılan ikramların ardından sona erdi.

 

Meydandaki bayramlaşmanın ardından, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Başkan Keskin ve İlçe Başkanı Ali Sevinç AK Parti İlçe Teşkilatı’na geçerek, partililerin ve partiyi ziyaret eden vatandaşların bayramını kutladı.

Exit mobile version