SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Teröre Milletimizin Tahammülü Kalmadı!

Yayınlanma:
ABONE OL
Teröre Milletimizin Tahammülü Kalmadı!

Bölücü katil çetesi mübarek Bayram günlerinde de kan dökmeye devam ediyor. Arife gününde ve Bayramın birinci ve ikinci gününde güvenlik görevlilerimizi şehit eden bölücü terör; dün de Gazi şehrimiz Antep’te dokuz vatandaşımızı hunharca katletti. Şehrin en işlek caddelerinden birinde, otobüs durağına yerleştirilen bombalı aracın uzaktan kumandayla patlatılması üzerine dokuz vatandaşımız hayatını kaybetti, aralarında durumu ağır olanların da bulunduğu 69 vatandaşımız yaralandı.

 

Kaybettiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz.

 

YETER ARTIK!

 

Türk milleti kan ağlıyor. Yaklaşık otuz yıldır devam eden bölücü terör son yıllarda daha da artarak devam ediyor.

 

Bölücü terörle mücadelede sergilenen zafiyetler ve açılım politikalarıyla bölücülerin cesaretlendirilmesi ihanet odaklarını azdırmış ve cüretini artırmıştır.

 

Bugün metropollerimizde dahi elini kolunu sallayarak eylem ortaya koyan, kamu çalışanları başta olmak üzere vatandaşlarımızı dağa kaldıran, ülkemizin bir bölümünde güya kontrolün ele geçirildiği algısını oluşturmaya çalışan terör örgütünün, bu cüretkârlığının en büyük sebeplerinden bir tanesi “açılım” adı altında bölücü unsurlara sağlanan alan özgürlüğüdür.

 

Habur rezaletinin mimarları ve açılım ihanetinin müsebbipleri, gelinen noktanın başlıca sorumlularıdır.

 

Bayram gününde bir büyük şehrimizde sivil vatandaşlarımız katlediliyor, insanlarımızın özgürlüğü kısıtlanıyor, milletimiz can güvenliğinden emin olamaz hale getiriliyor ve hala bir tek yetkili ortaya çıkıp sorumluluğu üstlenmiyor!

 

Böyle bir rezalete hiçbir medeni ülkede şahit olamazsınız.

 

Ülkeyi yönetme sorumluluğunda olanlara sesleniyoruz:

Bölücülere karşı cesaretli olun!

 

Bölücülerin ve onların değişik kılıflara bürünmüş destekçilerinin gürültüsünden korkmayın!

 

Başka hesaplar yapmayın!

 

Zerre kadar şüpheniz olmasın ki; bugün vakarından dolayı sükût eden büyük Türk Milleti, sizin bölücü terör ve destekçilerine karşı ortaya koyacağınız her adıma sonuna kadar destek olacaktır.

 

Eğer buna cesaretiniz yoksa;

 

Bırakın işgal ettiğiniz makamları,

 

Gidin!

 

Artık milletimizin tahammülü kalmadı;

Basiretsizliğiniz ve sorumsuzluğunuz, milletimizin bin yıllık kardeşliğini sabote etmek isteyen bölücü mihraklara zemin oluşturmaktadır. Böylesi bir zilletin tarihi ve vicdani vebalini kaldıramazsınız!

 

Türkiye Kamu Sen olarak;

Mübarek Bayram gününde dahi hunhar katliamlarına devam eden katiller çetesini ve makamı ve unvanı ne olursa olsun onların destekçisi bölücüleri lanetliyoruz!

Yüce Yaradan’ın “Kahhar” sıfatıyla onları kahretmesini, şu mübarek günler hürmetine yürekten niyaz ediyoruz!

author avatar
M. Hanifi Bostan

İlgili Haberler

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Dünyadan
30 Mart 2024
Zararın Neresinden Dönersen Kârdır

2017 yılında Türkmen “stratejisinde” köklü bir değişim yapıldı. Yani, 1995 yılından 2017 yılına kadar olan süre içerisinde yapılanların tümü bir tarafa bırakılarak yeni bir döneme geçildi. Başka bir değişle, sil baştan başlamak oyunu misali Türkmen siyasi harekatındaki ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemin kapatıldığı bir dönem olarak Türkmen siyasi tarihine geçti. Değişen bu “strateji” […]

Nerden Tutarsan Elinde Kalır
Dünyadan
22 Mart 2024
Nerden Tutarsan Elinde Kalır

Ferhat Sengaw, beynini, kalemini, iradesini dış mihraklara kiralayan, onların maşası olup talimatları doğrultusunda Iraklı Türkmenlerin tarihine, varlığına ve geleceğine düşünür kisvesi altında medya aracılığıyla hakaret eden sünepe ve pespaye bir Iraklı Kürt yazarıdır. Yukarıda bahsi geçen sünepeye, Hasan Turan başkanlığındaki ITC imzalı verilen cevap “Iraklı oluşumların arasındaki kardeşliği bozmaya yönelik yalan içerikli açıklamaları kınıyor, mahkemeye […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]