SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Uğur Mumcu’da bir büfe yıkımı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi tarafından Uğur Mumcu mahallesinde büfelerle ilgili bir düzenleme yapılacağı beklenirken bugün sabah ani bir yıkım işlemi gerçekleşti.

Uğur Mumcu Mahallesinde Şeyh Şamil caddesi ile Yunus Emre caddesinin kesiştiği noktada bulunan büfe ile yanında bitişik olan kahvehane belediye ekiplerince polis ve zabıta nezaretinde iş makinesiyle yıkıldı.

İşyerlerimizin yıkılması sizi memnun etti mi sayın Başkan?

Ekmek teknelerinin yıkılmasını üzüntüyle izleyen işletme sahipleri belediyenin bu uygulamasına tepki gösterdiler. İşyeri sahipleri, Uğur Mumcu Mahallesinde faaliyet gösteren bütün büfelerin yasal durumunun aynı olduğunu fakat neden ısrarla sadece bu iki işyerinin yıkıldığını belediye yetkililerine sordular. Kartal Belediyesi mahalledeki büfelerle ilgili bir düzenleme yapacağını belirtmişti, fakat herhangi bir düzenleme yapılmadan yer gösterilmeden hemen yıkım ekiplerini gönderip ekmek teknelerimizin yıkılmasına memnun oldunuz mu sayın başkan? Şeklinde ifade ettiler.

Tek tip dükkan yapılacak denilmişti!

Şen Kardeşler Büfe işletme sahibi Turan Boyoğlu, “Bir süredir belediye tarafından yeni tek tip dükkan yapılarak mevcut büfelerin yıkılacağı belirtiliyordu.

Yeni dükkan beklerken yıkım ekibi geldi!

Üstümüze çok gelindi özellikle bu dükkanın üstüne çok gelindi. Belediye tarafından bizlere tebligat gönderilmişti, belediye yetkilileri bizlere dükkanları tek tip yapacağız dediler, bizde onu beklerken yıkım haberi geldi.

Bu mahallede bizim büfe gibi belki 40 tane işyeri var, diğerlerine böyle bir uygulama yokken neden sadece bizim işyerimiz yıkılıyor, biz kimsenin ekmeğiyle oynamıyoruz. Ama belediyeden biz daha hassasiyet daha yumuşaklık beklerdik, en azından yer gösterebilirlerdi. Bizim tek sıkıntımız Belediye Başkanı bize yer göstereceğim dedi göstermedi. Ve bugün buranın yıkılacağı bilinirken 50 tane zabıta arkadaşın buraya gelmesine gerek yoktu, sanki biz bir şeymi yapacağız karşımı geleceğiz. Biz boşaltmıştık zaten, polisin olmasına zabıtanın olmasına gerek yoktu. Belediyemizin canı sağolsun” dedi.

CHP ‘li olduğu bilinen işletme sahibi Turan Boyoğlu’nun bu yıkım işleminden sonra partisinden istifa ettiği öne sürüldü.

Burasını seçimlerde Ak Parti seçim irtibat bürosu olduğu için yıktılar!

Yıkılan büfeyle bitişiğinde kahvehane olarak faaliyet gösteren işyeri sahibi Faik Kuvvetli, “ Benim her şeyim yasaldı suyum yasal, elektriğim yasal, vergimi ödüyordum bunlar seçildiler geldiler başımıza musallat oldular.

Belediye Başkanı seçildiğinin ikinci ayı geldi “yıkacağım burayı” dedi. Yıkarsın yıkamazsın derken mahkemeye verdik, biz yıkımı durdurduk. Mahkeme neticesinde belediye yargıtaya gitti. Yargıtay kararı bozdu yürütme durdurmayı kaldırdı. Kaldırdığı günü geldiler yazıyı alıp dikildiler karşımıza, “tamam dedik 15 gün müsaade edin” dedik “alacak vereceklerimiz var”  “1 gün dahi veremeyiz” dediler. Burada çifte standart uygulanıyor. Uğur Mumcu mahallesinde 186 tane dükkan var 186 sı da yasal değil dedik ki hepsi ne ise bizde aynı olalım hayır sen kaldıracaksın dediler.

Ben Ak Partiliyim diye yıkıyorlar!

Burayı yıkmalarının sebebi de ben burayı 3 dönem Ak Parti’ye seçim irtibat bürosu olarak verdim bütün mesele oradan geliyor yani. Ben Ak Partiliyim bunu inkar etmiyorum.  Bir kentin belediye başkanı o beldenin babasıdır sen evlatlar arasında ayrımcılık yapamazsın.

Başkan yardımcısıyla görüşemedim!

Başkan Yardımcısı Çiğdem Hanım söz verdiği halde cuma gittim başkan yardımcısına beni içeri almadı. Çiğdem hanım beni emlak istimlak müdürlüğüne gönderiyor. Bana da sekreteri aracılığıyla diyor ki biz planı projeyi zeki beye verdik. Zeki beye gittim dedi ki bizde ne plan var ne proje ne bir yazı ben neye dayanarak sana yardımcı olayım” dedi.

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]