SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Pegasus 2013 Yaz Sezonunu Açıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Pegasus ile 2012’de alın, 2013’de karlı çıkın.

 

30 Eylül 2012’ye kadar bilet alacak Pegasus misafirleri,
31 Mart 2013 – 26 Ekim 2013 tarihleri arasında yurt içi
39,99 TL’den, yurt dışına 49,99 Euro’dan, Kıbrıs’a da 49,99 TL’den
başlayan fiyatlarla uçacak

 

İstanbul, 19 Eylül 2012–  Ilık Sonbahar günlerinin başladığı bugünlerde, Pegasus Hava Yolları, misafirlerine Yaz aylarını unutturmayacak bir kampanya sunuyor. Pegasus Hava Yolları 19 Eylül’den itibaren 2013 Yaz Sezonu’nu açıyor.

 

19 Eylül – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında biletlerini alan Pegasus misafirleri, 31 Mart 2013 – 26 Ekim 2013 tarihleri arasında diledikleri destinasyona kaçırılmayacak fiyatlarla uçuyor.

 

19 Eylül’den itibaren satışa açılacak 2013 Yaz Sezonu kapsamında, yüzbinlerce koltuk Pegasus misafirleri için, yurt içi hatlarında 39.99 TL’den, Kıbrıs uçuşlarında 49.99 TL’den, yurt dışı hatlarda ise  49.99 €’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 

Kampanyadan bilet alacak Pegasus misafirleri, 25 ülkede toplam 59 noktaya varan geniş Pegasus uçuş ağında diledikleri destinasyona 31 Mart 2013 – 26 Ekim 2013 tarihleri arasında uçabilecek.

 

Kontenjanla sınırlı olan ve 30 Eylül’e kadar devam edecek kampanya detaylarına ve biletlere www.flypgs.com internet sitesinden ulaşılabilir.

 

-*-

 

Pegasus Hava Yolları ile ilgili gelişmeleri dijital medyada;

 

Resmi İnternet Sitesi :www.flypgs.com

Pegasus Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/PegasusHavayollari?ref=ts

Pegasus Twitter : http://twitter.com/#!/ucurbenipegasus

 

adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

Pegasus Hava Yolları

Türkiye’nin en köklü özel  havayolu şirketi olarak 1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan PEGASUS, günümüzde Sabancı ailesi fertleri tarafından  kurulan ve havacılığın yanı sıra, sağlık ve gıda sektörlerinde de faaliyet gösteren ESAS Holding şirketlerinden biridir. Ali Sabancı’nın yönetim kurulu başkanlığını, Sertaç Haybat’ın da genel müdürlüğünü yürüttüğü Pegasus Hava Yolları, iç hat tarifeli uçuşlarına 1 Kasım 2005 tarihinde başladı. Havayolunda hayata geçirdiği “low cost modeli” uygulamalarla Türkiye’de bir ilke imza atan PEGASUS,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nı ana üs olarak seçti ve Türk halkını ekonomik fiyatlar ve uçmanın kolay yolu ile tanıştırdı. Yurt dışında 37, yurt içinde 22 noktaya uçuşları olan Pegasus Hava Yolları, toplamda 25 ülkede toplam 59 noktaya uçuyor. Uçuş güvenliği ve teknoloji konularında gerçekleştirdiği “High Cost” yatırımlarla misafirlerine ekonomik, güvenli ve tam zamanında seyahat imkanı sunan PEGASUS, 22.3 milyon USD değerindeki son 2 teknolojik yatırımı ile dünya havacılık tarihinde de bir ilke imza attı. Türkiye’nin en yeni simülatörüne sahip uçuş eğitim merkezini kuran PEGASUS, satın aldığı simülatör ile dünyadaki 582 havayolu arasında simülatör sahibi olan yüzde 10 havayolu şirketi arasında yerini alırken, çift yönlü data aktarımını gerçekleştiren Wireless Groundlink End to End Network Solutions sistemini de filosuna entegre eden dünyadaki ilk havayolu şirketi oldu. Artan rekabet ortamında Türkiye’nin en yenilikçi ve en hızlı firmalarını bulma hedefiyle yolunda hızla ilerliyor. Pegasus Hava Yolları’nın da sahibi olan ESAS Holding, Nisan 2009’da Almanya’nın ikinci, Avrupa’nın beşinci büyük havayolu şirketi olan Air Berlin’in yüzde 16.48 hissesini satın alarak en büyük ikinci hissedarı oldu.

 

 

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]

Genel
25 Mart 2024
Müjdeli Haber Şimdi Geldi! Emekli Maşını Her Ayın 17-18-19-20-21-22-23’ünde Alanlar Dikkat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ndan emeklilere bayram öncesi ikramiye müjdesi. Emeklilere bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu. Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaşın merakla beklediği bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilik ikramiyelerinin 2 Nisan 2024’ten itibaren hesaplara yatırılacağını duyurdu. Her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı öncesinde de emekliler […]

Basında Kartal
25 Mart 2024
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor. Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar […]