SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Oyuncularım Bugün Maça Çok İstekli ve Arzulu Başladı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, karşılaşma sonrasında katıldığı basın toplantısında oyuncularının maça çok istekli ve arzulu başladığını söyledi.

Durmuş;”Bugün geçen sezondan kalan ortak aklımızı, takım gücümüzü ve kazanan davranışımızı sürdürüp, kendimizi daha iyi yerlerde, daha güvenli hissetmek istiyorduk.

Geçtiğimiz maçlarda bölüm bölüm oynayıp, maçın tamamına ortak olamadığımız, gereksiz mağlubiyetler yaşadığımız karşılaşmalar ve puan kayıplarımız oldu.

Boluspor maçıyla bir çıkış yapmak istiyorduk, olumlu başlangıcın günü olsu istiyorduk. Bolu takımının da bu lig’in önemli takımlarından biri olduğunun da bilincindeydik. İç sahada oynamanın avantajı ve seyirci desteğini de arkamıza alarak, güzel futbolla, kazanarak çıkışın başlangıcını gerçekleştirmek istiyorduk.

Bugün oyuncularım maça çok coşkulu, çok istekli ve çok arzulu başladı. Hafta içinde çalışmalarımızda hep bu doğrultudaydı. İyi bir takımdık, kendimize güveniyorduk geçen sezondan kalan iyi bir takımımız vardı. Boluspor maçında iyi ve güçlü oynayarak, maçın başından sonuna kadar kazanan davranış sergilemek bizim için çok önemliydi. Bugün hem iyi oynayarak hem de ihtiyacımız olan üç puanı alarak çok güzel bir gün yaşadık.

Bütün oyuncu arkadaşlarıma, bizi izlemeye gelen taraftarlarımıza, camiamıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra hem iyi oynayarak, hem fair-play çerçevesinde daha güzel günleri, daha bol galibiyetli haftaları yaşamak istiyoruz. Bu gücümüz ve inancımız var.” dedi.

——

İyi mücadele ettiğimizde karşılığını alıyoruz.

Karşılaşma sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Kartalspor file bekçisi Haydar Yılmaz, “iyi mücadele ettiklerinde karşılığını galibiyetle aldıklarını” söyledi.

Haydar Yılmaz; “Öncelikle takım arkadaşlarımı tek tek kutluyorum. Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Hafta başından itibaren bu maçı kazanmak için çok iyi konsantre olduk. Antrenmanlarda her şeyimizi ortaya koyarak sadece galibiyet için çalıştık. İyi mücadele ettiğimizde karşılığını galibiyetle alıyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor.

Birkaç hafta sallantılı bir dönem geçirdik fakat takım olarak birbirimize çok destek verdik. Büyüklerimiz ağabeylerimiz çok destek çıktı, hocalarımız arkamızda durdu. Bize sonuna kadar güvendiklerini gösterdiler. Bizde iyi bir çıkış yapmak adına bu maçı kazanarak önümüzdeki maçlarda daha öz güvenli olmayı sağladık. Diğer maçlarda da bu maçta olduğu gibi mücadele ederek daha üst sıralara çıkmak istiyoruz.

—————

Golü bana inananlara armağan ediyorum.

Kartalspor’un Boluspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Fatih Gül, basın toplantısında “Attığı golü kendisine inananlara armağan ettiğini” ifade etti.

Fatih Gül; “ Bugün çok zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceğimizi bilerek ona göre hazırlandık. Yüreğimizi ortaya koyarak oynayacağımız bir maçtı. Tüm takım arkadaşlarım bugün tam anlamıyla yüreklerini ortaya koydu.

Özellikle bugün hasta olmalarına rağmen bizi yalnız bırakmayarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak adına fedakarlık yapan arkadaşlarımız vardı. Takım arkadaşlarım adına onlara teşekkür ediyorum.” dedi

Fatih konuşmasını “attığım golü bana inanan herkese armağan ediyorum” diyerek tamamladı.

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]