Sultanbeyli Kan Bağışında Birinci Sırada!

Yayın: 14:17 - 01.10.2012
Güncelleme: 14:17 - 01.10.2012

Türk Kızılayı Sultanbeyli Kan Bağışı Merkezi, Sultanbeyli’nin gururu oldu.Merkez, geçtiğimiz yıl İstanbul genelinde mobil kan bağışı toplama oranı en yüksek şube olarak ilk sıradaki yerini aldı. Kan bağışına destek veren Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Milletvekili Erol Kaya ve İlçe Başkanı Ali Sevinç, herkesi kan vermeye davet etti.

Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezi, “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganıyla hayat kurtaran bir kampanyaya imza atıyor. Bu kutsal görevi yerine getiren kuruma en büyük destek ise kan bağışında bulunan gönüllü vatandaşlardan geliyor. Kent Meydanı’nda kurulan merkeze ilgi hayli yoğun.

Başkan Keskin ve milletvekilleri ziyaret etti

Sultanbeyli’de açılışı yapılan prestij sokaklar ile yeni inşa edilen çözüm masası ve zabıta müdürlüğü hizmet noktaları töreni öncesinde Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Milletvekili Erol Kaya ve İlçe Başkanı Ali Sevinç’le birlikteKan Bağışı Merkezi’ni ziyaret etti. Sultanbeyli Kızılay Şube Başkanı Ali Bulut, merkezin geçtiğimiz yıl topladığı 5 bin 500 ünite kan ile İstanbul genelinde mobil kan bağışı toplama oranı en yüksek şube olduğunu söyledi ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

 

“Sultanbeyli tüm Türkiye ile kan kardeşi”

Bağışlanan kanların, ihtiyaç sahibi olan hastalara ulaştırıldığını belirten Bulut, “Sultanbeylili vatandaşlarımıza gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz. Unutmasınlar ki, bir ünite kan üç hayat kurtarabilir” dedi ve kan bağışıyla Sultanbeyli’nin tüm Türkiye  ile kan kardeşi olduğunu söyledi.

Arsasının Sultanbeyli Belediyesi tarafından verildiği, Türk Kızılayı Sultanbeyli Şubesi’nin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini konuklarına aktaran Bulut, yakın zamanda Sultanbeyli’ye yakışır bir Kızılay binasının hizmete gireceğini de sözlerine ekledi.

 

 

Exit mobile version