Kartal’da Minibüs Öğrencilerin Arasına Daldı: 1 Ölü, 2 Yaralı!

Yayın: 15:13 - 08.10.2012
Güncelleme: 15:13 - 08.10.2012

Kartal’da kırmızı ışıkta beklememek için sürat yapan minibüs, yol üstünde bekleyen öğrencilerin arasına daldı. Kazada 14 yaşındaki lise öğrencisi Arzu Gündoğan hayatını kaybederken, arkadaşı Nihal Öztürk ise yaralandı.

Olay, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi Samandıra Caddesi üzerinde meydana geldi. Samandıra Caddesi üzerinde yol kenarında bekleyen lise öğrencilerinin arasına dalan minibüs bir öğrencinin feci şekilde ölümüne, bir öğrencinin de yaralanmasına neden oldu. Kırmızı ışıkta beklememek için hızını arttıran 34 EH 9609 plaklı minibüs, yol kenarında bekleyen öğrencilere çarptı. Çarpma sonucu 14 yaşındaki Arzu Gündoğan olay yerinde feci şekilde can verirken, yanındaki arkadaşı Nihal Öztürk ise yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağladıktan sonra Samandıra Caddesi’ni trafiğe kapattı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri’nin yaptığı incelemenin ardından Arzu Gündoğan’ın cesedi cenaze aracına konularak Kartal Eğitim ve Araştırması Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Yaralı arkadaşı ise aynı hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri telefonla ölen kızın ailesine haber verirken, acı haberi söyleyemeyerek, kızlarının yaralandığını belirtti.

1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına sebep olan minibüsün şoförü ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İSTANBUL (İHA)

 

Exit mobile version