Silah Tehdidiyle Sigara Soygunu!

Yayın: 09:30 - 10.10.2012
Güncelleme: 09:30 - 10.10.2012

Maltepe’de, sigara dağıtım aracı silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Araçtaki görevlileri silah tehdidi ile etkisiz hale getiren soyguncular, piyasa değeri yaklaşık 20 bin lira olan sigaraları alıp kayıplara karıştı.

Olay, Esenkent Mahallesi Yaman Sokak üzerinde meydana geldi. Sigara dağıtım aracının görevlileri, sipariş almak için Muzaffer Özbey’e ait bakkal dükkanına geldi. Verilen siparişleri almak için minibüse yaklaşan görevlilere, 35 UE 5741 plakalı otomobilden hızla inen maskeli 2 kişi silah doğrulttu. Görevlileri dağıtım aracından uzaklaştıran şahıslar, yaklaşık 20 bin lira değerindeki sigaraları alarak geldikleri araçla gözden kayboldu.

Soyguncuların, aracı kullanan kişiyle 3 kişi olduklarını söyleyen sigara dağıtım görevlisi, soyguncuları görünce kenara çekildiğini ve karşı koymaya çalışmadığını anlattı. Bakkal dükkanını işleten Muzaffer Özbey de görevlilerin sipariş ettiği sigaraları getirmek için dışarıya çıktıklarında, silahlı kişilerin tehdidi ile tekrar bakkala girdiklerini söyledi.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, alınan eşkaller ışığında failleri yakalamak için çalışma başlattı.(CHA)

Exit mobile version