Kartal Ülkü Ocakları’ndan Bilgiye Destek!

Yayın: 11:38 - 13.10.2012
Güncelleme: 11:38 - 13.10.2012

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın düzenlediği bilgi yarışmasında 34 ocak arasında üçüncü olan Kartal Ülkü ocakları’nı temsil eden, Murat Baran Şenel ve Yavuz Selim Çınar’a Ocak Başkanı Aydın Güngör’den maddi manevi destek.
Hafta sonunda yapılan yarışmada Kartal Ülkü Ocağı’nı temsilen üçüncü olan gençlere Ocak başkanı Aydın Güngör, düzenlediği bir tören ile 1000’er Tl para yardımı, plaket ve kitaplar hediye etti.
MHP Kartal Propaganda ve Basın Kom. Necdet Türküzel, Kadın kolları başkanı Filiz Gençtürk Akkoyun ve Ocaklı gençleri ile yarışmacılarının velilerinin katıldığı tören sonrası bir konuşma yapan ocak başkanı Güngör;” Yapılan yarışmada 34 Ocak arasında üçüncü olarak Ocağımızı onurlandıran Murat ve Yavuz arkadaşlarımızı bir kere daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ülkü ocaklarının en büyük görevlerinden biri olan eğitim konusunda emeklerimizin karşılığını almanın memnuniyeti içindeyim. Kendilerine kitap, plaket ve sembolik bile olsa 1000’er lira para yardımında bulunduk. üniversite eğitimlerine biraz katkısı olasını dilerken, diğer gençlerimize de motivasyon olacağını tahmin ediyorum.

 

Çalışmalarımız aynı hızı ile devam edecektir. Çok yakında kıymetli hocalarımızın katılımı ile bir okul programı başlatacağız.Tabi böyle bir sunuma tüm kartal halkını davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Necdet Türküzel

Exit mobile version