SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor’un önünü açmak için istifa kararı aldık!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor teknik direktörü Besim Durmuş, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Yönetimin önünü açmak adına görevi bıraktığını açıkladı.

Durmuş; “2011-2012 sezonun itibariyle bir önceki sezon son hafta ligde kalmış, grup dinamiği çökmüş bir ekip devralmıştık. Aynı sezonun başında maçlar başlamadan önce iki defa yönetim değişikliği yaşadık ve bu şartlar altında yeni sezona hazırlandık.

Her sezon sonunda futbolcuların gelip gittiği, yüz binlerce liranın harcandığı bir kulüpte ağırlıklı olarak oyuncularla maç başı anlaşarak ve altyapıdan aldığımız oyuncularla yarışan, üreten bir ekip oluşturduk. Bu ekip topladığı 49 puanla Kartalspor’un bu sezonki ismiyle PTT 1.lig tarihindeki puan rekorunu kırdı. Takım ilk defa sezonu ilk 9 takım içerisinde tamamladı.

Bu ekip içerisinde daha önce profesyonel geçmişi olmayan Ethem Pülgir’in Milli takıma kadar yükselişi gerçekleşti, insanların algı frekansı değişti. İmkansızlıklara rağmen Kartalspor’un 1.lig tarihindeki en başarılı sezonunu geçiren teknik ekibimiz yeni sezonda da maddi manevi beklenti içerisinde olmadan, sanki bir önceki yıl çalışmamış gibi hiçbir beklenti içerisine girmeden tekrar hizmet etme kararı aldık.

 

2012-2013 sezonunda geride kalan yedi haftada toplam 7 puanla yeni yönetim kurulunun zirve beklentisine, ilk altı beklentisine karşılık veremedik. Kulüp hedeflerinden daha fazla uzaklaşmadan yönetim kurulunun önünü açmak adına görevi bırakma kararı vermiş bulunmaktayız.

 

Bugün itibariyle kendimizi ifade ettiğimiz Kartalspor’a bizi getiren gerek eski kulüp başkanlarımız, gerek Kaymakamımız ve Belediye başkanımız, gerekse bu sezon başı itibariyle göreve başlamamıza sebep olan kulüp başkanımız Hamza Tozkoparan ve yönetim kurulu üyelerine bize bu fırsatları tanıdıkları için teşekkür ediyoruz.

 

Kartalspor’u çıkarsız menfaatsiz destekleyen ve oyuncularımızın güvenle sahada mücadele etmesini sağlayan taraftarlarımıza ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

Siz değerli basın mensuplarına bize verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kartalspor’u çıkarsız menfaatsiz her maçta oyuncuların sahada güvenli bir şekilde futbol oynamasını sağlayan destekleyen taraftarına teşekkür ediyoruz. Bizler çok gururlu güzel günler geçirdik. Bizler futbolculuk dönemlerimizde finallere gittik yarıştık geliştik bizden Türk Futboluna oyuncular yetişti. Şimdi göreve geldiğimizde de aynı algıyı kendini ifade edemeyen boğuşan bir takımı son hafta içeride Rizespor’a karşı 12 maç yenilmeyen, her sahada yarışan bir yapıya kavuşturduk böylece algı frekansıda değişti. Yani bizim futbolculuk dönemindeki yarışan takım halini teknik direktörlük döneminde de tekrar taraftarımızla, basınımızla, yönetimimizle bunu ortaya koymaya çalıştık.

 

Bizler gönül bağı olan insanlarız. 12 yıl burada futbol oynadım. İnsanlar Besim Durmuş denildiği zaman Kartallı Besim mi? diye soruyor. Benim çocuklarım burada dünyaya geldi burada büyüdüler, bundan sonra Kartalspor’un aldığı galibiyetlerle sevineceğiz, mağlubiyetlerle üzüleceğiz.

İlk yedi hafta itibariyle ufak tefek sıkıntı olmasına rağmen çevredeki algıların dağılması, dinamik yapının tekrar ortaya çıkması Kartalspor’un başlattığımız kazanan davranışın devam etmesi, enerjinin tekrar toparlanması ve beklediği hedefler doğrultusunda ilerlemesi adına ve yönetim kurulun önünü açmak adına görevi bırakmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte bizlerle birlikte sahaya çıkan ve bizlerle birlikte alın teri döken Kartalspor forması altında kendini ezilmeden ifade etmek adına yarışan oyuncularıma ve geçmişte emeği geçmiş olan ve son maç itibariyle mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Bütün oyuncularımıza hakkımızı helal ediyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz.

 

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Basında Kartal
26 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencileri Maltepe Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü 6 yaş öğrencileri ve Kalben Derneği’nin (Korunma Altında Yetişen Gençler ve Koruyucu Aile Derneği) katılımı ile Marmara Eğitim Köyü Maltepe Üniversitesi’nde “23 Nisan Çocuk Şenliği” yapıldı. İstanbul Marmara Eğitim Kurumları Vakfı (İMEV), Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği ve Mediha Engizer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  Çocuk […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]