Dertler Burada Derman Bulacak!

Yayın: 10:21 - 22.10.2012
Güncelleme: 10:21 - 22.10.2012

Sultanbeylili, artık aradığı hizmete ilçe sınırları içinde ulaşıyor. Hükümet konağı, askerlik şubesi, kültür merkezleri ve son olarak da tam kapasiteli hastanesine kavuşuyor.

 

400 yataklı, 68 bin848 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan ve toplamda 17 farklı bloktan oluşan dev hastane inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

 

İlçenin temel sorunlarına bir bir eğilen yetkililer, sağlık alanında da büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Yapılan yoğun görüşmelerin ardından ilçemizin sağlık alanında eksiklerinin giderilmesi için hastane ihtiyacı belirlenmişti. Bu görüşmeler uzun süre önce sonuçlanarak hastane inşaatına başlanmıştı. Çalışmaların aralıksız sürdüğü hastane inşaatında artık alan şekillenmeye başladı.

 

 

2014 yılı sonunda bitirilecek

 

Vatandaşın her türlü ihtiyacına cevap verecek olan hastande adeta yok yok…

10’un üzerinde ameliyathane, beyin cerrahi polikliniği, ğögüs polikliniği, çocuk polikliniği, kadın doğum polikliniği gibi birçok poliklinik bulunuyor. Ayrıca kemoterapi radyoloji bölümlerinin de bulunacağı hastane, 400 araçlık bir otoparka da sahip olacak. Hastanenin 2014 yılının sonunda bitirilmesi planlanıyor.

 

 

 

 

Exit mobile version