Trabzon’dan Puanla Döneceğiz!

Yayın: 07:04 - 03.11.2012
Güncelleme: 07:04 - 03.11.2012

Kartalspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, Trabzon’dan puanla döneceklerinden umutlu olduklarını söyledi.

Kızıltan; “Pazar günü görev başındaki üçüncü maçımıza çıkacağız. İlk maçımızda Bucaspor karşısında çok iyi oynayıp istediğimiz sonucu alamamıştık ama ondan sonra kendi saha ve seyircimiz önünde Denizlispor karşılaşmasında iyi oynayarak kazanmak ve üç puanı almak bizim özgüvenimiz açısından oldukça önemliydi, bu galibiyete de ihtiyacımız vardı. Oyuncu grubum bu karşılaşmada gerçekten büyük gayret gösterdiler ve çok istediler, neticesinde galip gelmesini bildiler.

Takım halinde iyi bir yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Her geçen gün takım olarak birlikte oynama duygusunu kazanmaya başladık, geçmiş dönemlerde bu duygularla çok iyi sonuçlar almayı başarmışlardı, bizim amacımız bu duyguyu tekrar kazanmak ve bu yönde önemli gelişmeler kaydediyoruz. Çok iyi çalışıyoruz, oyuncularımız antrenmanlarda oldukça istekli ve gayretliler bu hafta oynayacağımız 1461 Trabzon maçına da iyi bir şekilde hazırlandık, elbette iyi ve güçlü bir takıma karşı oynayacağız, Trabzonspor’un bünyesinde olan bir takım, oradan bir çok oyuncu 1461 Trabzon kadrosuna kattılar, Sercan Kaya, Torric Jebrin, Eren Albayrak, Francis Ofoedu, Göksu Alhas gibi çok yetenekli ve önemli oyuncular var.

İşimiz kolay değil, bu sezona baktığımızda PTT 1.Ligde gerçekten kolay maç yok gibi, tabi ki rakibimizin gücünü, özelliklerini, iyi taraflarını, zaaflarını güzel bir şekilde analiz ettik buna göre hem iyi taraflarına önlemler alıp, zayıf taraflarından faydalanarak puan alıp dönmek istiyoruz. Bunu yapabilecek kalitemiz ve gücümüzde var. Ben takımımızın bu hafta Trabzon’dan puanla döneceğinden umutluyum.

 

Exit mobile version