Mehmet Faraç, Ulusal Kanal’a destek istedi

Yayın: 20:33 - 18.11.2012
Güncelleme: 20:33 - 18.11.2012

Ulusal Kanala destek vermek için, Ulusal Gönüllülerinin düzenlediği kahvaltılı dayanışma toplantısına çok sayıda vatandaş Ulusal Gönüllüsü oldu.

 

Kartal’da Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan, Aydınlık Gazetesi yazarı Mehmet Faraç, konuşmacı olarak katıldı.

Mehmet Faraç Kartal’daki toplantıda yaptığı konuşmada “ Ulusal Kanala destek vermek aynı zamanda Cumhuriyet Mücadelesine destek vermek demektir, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi medyada Cumhuriyet mücadelesinin motorudur, o yüzden Ulusal Gönüllüsü olmak her devrimcinin görevidir, gözlerimiz ve kulaklarımız Ulusal kanal ve Aydınlık Gazetesinde olsun” dedi.

Adnan Türkkan ise yaptığı konuşmada Ulusal Kanalın çok güç şartlar altında kurulduğunu belirterek,” Ulusal Kanalın her şeye rağmen tüm baskılara rağmen devrimci çizgisinden vaz geçmediğini, yandaş ve holding medyasının halktan gizlediği gerçekleri halka anlattığını ve gücünü milletten ve halktan aldığını, Ulusal Kanalın dahada güçlenmesi için tüm Yurtseverlerin ulusal gönüllüsü olması gerektiğini” söyleyerek, “ulusal gönüllüsü olmak demek Mustafa Kemal Atatürk yolunda döşenen devrim duvarına bir tuğla koymak demektir “  dedi.

Kaynak: Ulusal Kanal

Exit mobile version