Taner Özdemir’e Ödül!

Yayın: 09:13 - 30.11.2012
Güncelleme: 09:13 - 30.11.2012

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), yardımlarından dolayı Kartal Belediyesi Meclisi 1. Başkanvekili Taner Özdemir’e ödül verdi.
Ödül törenine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, HASVAK Genel Başkanı Engin Öztürk, eski Orhanlı Belediye Başkanı siyasetçi Cemil Ekşi, THK Sultanbeyli Şubesi Başkanı Mehmet Orhan Yılmaz, Kartallı iş adamı Aydın Kaya, MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özipek, sanatçılar Belkıs Akkale, Pop Star Suat Ersoy, ünlü şovmen Yavuz Seçkin, Yönetmen-Aktör Gani Rüzgar Şavata, Şair Burak Ballı, Ali Rıza Binboğa’nın yanı sıra siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından bir çok  isim katıldı.
Sarıgül’den Özdemir’e övgü

Burada bir konuşma yapan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, salonda Taner Özdemir’in de bulunmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Geceye katılan ve onurlandıran konukların arasında değerli hemşerim ve kardeşim Taner Özdemir’in bulunması ayrıca beni sevindirdi ve mutlu etti. Özdemir, benim hemşerim olduğu kadar dava arkadaşım ve kardeşimdir. Sanatçı kişiliğinin yanı sıra siyasi kişiliğinde sergilediği ilkelerini, dik duruşunu ve başarılarını özellikle izliyorum ve iyi ki varsın Özdemir, diyorum” dedi.

 

Özdemir’e alkış tufanı

Ödül töreninde salonda Taner Özdemir’e büyük ilgi vardı. Özdemir ödül için sahneye davet edildiğinde salonda adeta alkış tufanı koptu.

Alkışlar arasında sahneye davet edilen Taner Özdemir’e ödülünü HASVAK Genel Başkanı Bayan Engin Öztürk verdi  ve katkılarından dolayı Özdemir’e teşekkür etti.

 

Taner Özdemir ise yaptığı konuşmada “Sanat ve siyaset yaşamımda onlarca ödül aldım ne var ki, HASVAK Vakfının şahsıma layık gördüğü bu ödül beni çok sevindirdi ve duygulandırdı. Aldığım onca ödülün en değerlisi ve en anlamlısı oldu. Beni bu muhteşem geceye davet edenlere ve ödüle layık görenlere de en kalbi ve ulvi duygularımla teşekkür ederim” dedi.

 

Exit mobile version