SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kızıltan, Adana’dan puanla dönmek istiyoruz!

Yayınlanma:
ABONE OL

Oyuncularım şiddetle puan almamız gerektiğinin bilincinde.

Kartalspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, oyuncularının durumun farkında olduğunu ifade etti.

Kızıltan; “ Gaziantep ve özellikle kendi sahamızdaki K. Erciyesspor maçı istemediğimiz şekilde sonuçlandı. Tabi ki bu sonuçlardan dolayı çok üzüldük. Bu hafta Adana Demirspor ve hemen arkasından Adanaspor ile üst üste iki tane Adana deplasmanımız var. Bu maçlara konsantre oluyoruz, çalışmalarımız iyi bir şekilde geçti, oyuncularım durumun farkında, onlarda şiddetle puan almamız gerektiğini biliyorlar ve bunu başarabileceklerine inanıyorlar, çalışmalarını da buna yönde yapıyorlar.

Bizimde düşüncemiz oyuncularımızla birlikte bu iki Adana deplasmanında çıkartabileceğimiz en fazla puanı çıkartıp kalan maçlarımızı oynayarak yolumuza devam etmek.

Bu hafta Oktay kırmızı kart cezalısı olduğu için kadroda yer alamayacak, ayrıca Onur, Olgay ve Erman’ın sakatlıkları var. Kısıtlı olan kadromuzu elbette ki olumsuz bir şekilde etkileyecektir ama, kadro içerisindeki oyuncularımızın hazır bir şekilde bu şansı ve fırsatı beklediğini düşünüyorum.  Gönül isterdi ki hiç sakatımız cezalımız olmasın, tam kadro gidelim ama mevcut kadromuzla puan çıkartabilecek kalitemiz ve gücümüz var. Ben iki Adana deplasmanından da puanlarla döneceğimize inanıyorum.

 

Alper Bayülken

Kaybettiğimiz puanları Adana deplasmanlarından telafi etmek istiyoruz.

Kartalspor’un savunma oyuncularından Alper Bayülken, kaybettikleri puanları Adana deplasmanlarından telafi etmek istediklerini söyledi.

Alper; “Adana’da iki tane zorlu deplasman maçı oynayacağız, Amacımız içerde kaybettiğimiz puanları Adana deplasmanından telafi etmek.

Pazartesi günü oynayacağımız Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesislerinde tamamlayarak kampa girdik. Oldukça olumlu bir çalışma süreci geçirdik, bir sonraki hafta Adanaspor ile oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarını da Mersin’de sürdüreceğiz. İlk yarının bitimine birkaç hafta kaldı, bu kısa zaman zarfında toplayabildiğimiz en çok puanı toplayarak ilk yarıyı daha üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Umarım bu iki deplasman maçından istediğimiz sonuçları alarak İstanbul’a döneriz. “

Efecan Karaca

Puan yada puanlar almak istiyoruz.

Genç oyuncularımızdan Efecan Karaca, Adana’da oynayacakları iki karşılaşmadan puan yada puanlar çıkartmak istediklerini belirtti.

Pazartesi günü Adana Demirspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Bir sonraki hafta yine Adana’da Adanaspor ile karşılaşacağız ikisi de çok zorlu maçlar olacak fakat öncelik Adana Demirspor maçı. inşallah puan yada puanlar alarak ayrılırız. Gönül ister ki iki Adana deplasman maçından altı puan çıkartalım. Altı puan çıkartmasak bile iki karşılaşmadan da puanla ayrılmak, kaybetmeden ayrılmakta bize önemli bir avantaj kazandıracaktır.

Ben her iki takımda forma giydim, Demirspor’un yeri benim için ayrı olsa da görev aldığımda kazanmak adına elimden geleni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

 

Mehmet Uslu

İstanbul’a mutlu dönmek istiyoruz.

Kartalspor’un ikinci kaptanı Mehmet Uslu, Adana’da oynayacakları iki karşılaşmadan istedikleri sonuçları alarak İstanbul’u mutlu bir şekilde dönmek istediklerini söyledi.

Mehmet; “İki haftadır kötü sonuçlar alarak hem kendimizi hem de camiamızı üzdük. Çok iyi oynadığımız Gaziantep deplasman maçından puansız ayrılmamız ve kendi sahamızda mutlak kazanmamız gereken K.Erciyesspor karşılaşmasını kaybetmemiz moralimizi oldukça bozdu.

Adana Demirspor karşılaşmasına hazırlanırken bu kaybedilen maçları unutup tüm konsantremizi bu hafta oynayacağımız maça yoğunlaştırdık. İki hafta deplasmanda maç yapacağız ikisi de Adana’da, elbette öncelik Pazartesi günü oynayacağımız Adana Demirspor karşılaşması, Anada Demirspor bu lig’in önemli takımlarından biri, bizde iyi bir takımız, gerektiği gibi mücadele edip istediğimiz sonucu elde etmek istiyoruz.

İlk maçımızdan iyi bir skorla ayrılıp bir sonraki hafta Adanaspor ile yapacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına moralli bir şekilde devam etmek istiyoruz. Biz futbol anlamında bu iki karşılaşmada da üç puan için her şeyi yapacağız. İnşallah istediğimiz sonuçları alarak İstanbul’a mutlu bir şekilde döneriz.

İlgili Haberler

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Genel
26 Mart 2024
10 yılda erken emeklilik! SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlara büyük fırsat

SGK ve SSK başlangıç yılına göre emeklilik planlamasında kadın ve erkek çalışanlar için kapsamlı tablo belli oldu. İşte erken emeklilik için yeni fırsatlar… Erken emeklilik hayallerine ulaştıracak yeni tablo ortaya çıktı. SGK girişi 1995, 2000, 2008 ve sonrası olanlar hemen bu tabloya baksın. Kadın ve erkekler için yeni prim ve yıl şartları netleşti. İşte 2024 […]