SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Genç Aydınlar I. Olağan Genel Toplantısı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Genç Aydınlar topluluğu yaptığı açıklamada; Aydınlar Ocağı’nın rehberliğinde kurulan Genç Aydınlar topluluğu ilk genel toplantısını 8 Aralık Cumartesi günü düzenlemiştir. Toplantıya Türkiye’nin dört bir tarafından gelen 82 üniversite öğrencisi katılmıştır. Genç Aydınlar toplantısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşundan sonra İstiklal Marşımızın okunması ile başlamıştır.

Genç Aydınlar Başkanı Burak Öztürk yaptığı açılış konuşmasının başlangıcında Genç Aydınların Türk Milliyetçiliğini şiar edinmiş, Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı gençler tarafından oluşturulduğunu belirtmiştir. Burak Öztürk, Genç Aydınların daha çok üniversite öğrencileri arasında kurulmuş olup çalışmalarını da bu genç beyin ve dinamiklerle çeşitlendirmeye devam edeceğini dile getirmiştir. Burak Öztürk, Genç Aydınların öncelikli hedefinin gençlerin Aydınlar Ocağı’nda Türk milliyetçiliği çizgisinde eğitilmesi ve daha sonra Aydınlar Ocağı’nın gelecekteki kadrolarını oluşturabilecek düzeye getirilmesinin gerektiğine dikkat çekmiştir.

Daha sonra söz alan Genç Aydınlar Genel Sekreteri Zafer Morova genel olarak Yönetim Kurulu yapılanmasında bahsettikten sonra sözü Yönetim Kurulu Üyelerine vermiştir. İlk olarak söz alan Organizasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdi Sözen, bu sene gerçekleştirecekleri organizasyonlardan kısaca bahsetmiştir. Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Doğancan Aydın kültürel geziler, tiyatrolar ve çeşitli sportif faaliyetlerin Genç Aydınlar bünyesinde olduğunu ve en yakın zamanda düzenlenecek olan faaliyetlerin üyeler ile paylaşılacağını katılımcılara aktarmıştır.

 

Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zemfira Aliyeva, fikir birliği içerisinde olduğumuz kurum ve kuruluşlar ile en yakın zamanda iletişime geçip ortak çalışmalara imza atacaklarını belirtmiştir. Medya ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Resul Talas, basın ile aradaki iletişimi daha da güçlendirilip çalışmalarında medya mensupları ile beraber hareket edeceklerini ifade etmiştir. Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çetinkaya, okuma grupları, münazara yarışmaları, makale yazımları ve eğitim seminerlerinin Genç Aydınlar bünyesinde en kısa zaman içerisinde hizmet vereceğini belirtmiştir.

Sayman Eser Kolenoğlu, üyelere mali tablolar hakkında bilgi vermiş ve onay almıştır. Başkan Yardımcısı Tuğçe Sena Kara, teşkilatlanma çalışmalarında genel olarak kadın eksikliğine dikkat çekmiş ve uygulayacakları projeler ile bu eksikliğin kapatılmasını sağlayacaklarını belirtmiştir. Başkan Yardımcısı Burak Özdemir, Genç Aydınların üyelerinin ekseriyetinin üniversite öğrencisi olduğunu vurgulayarak teşkilatlanma sürecinde üniversitelere daha çok önem vereceklerinin altını çizmiştir. Son olarak söz alan Aydınlar Ocağı Genel Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sakin Öner, konuşmasında Aydınlar Ocağı’nın gençliğe verdiği değeri vurgulamış ve bu genç topluluğun her zaman yanlarında olacağının altını çizmiştir.

Genç Aydınlar ileride yapacağı organizasyonlarda üniversiteli Türk Milliyetçilerinin aralarına katılmalarını ve bu katılım ile büyük bir enerji yakalayarak ile birlikte daha büyük organizasyonlar düzenlemeyi hedefliyor. Genç Aydınlar Mail Adresi: gencaydinlar@hotmail.com.tr – Twitter: gencaydinlarr – Facebook: http://www.facebook.com/groups/276276992484397/ sayfaları aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.

 

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]