SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Yazıcı: Aydınlı, Çekim Merkezi Olacak!

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlama, istimlak, kanal ve yol gibi çalışmalarla şehir standartlarına ulaşan Aydınlı’nın Şelale Park, Anadolu Yakası Yaş Sebze ve Meyve Hali, toplu konut projeleri ile cazibe merkezi olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, “Aydınlı, Tuzla ve İstanbul’un sayılı yerlerinden birisi olacak. Bu konuda da hiç kimse hızımızı kesemeyecek” dedi.

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Halk Meclisi toplantılarını Aydınlı Mahallesi’nde sürdürdü. Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural, Av. Mehmet Çelikel ve Dr. Turgut Özcan, birim müdürleri ile birlikte toplantıya katılan Başkan Yazıcı, göreve geldiği günden itibaren Aydınlı’da yaşanan gelişim ve değişime dikkat çekti.

 

Aydınlı’nın Çehresi Değişiyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı’da zaman alan işlerin planlama, istimlak, yol ve kanal yapımı olduğunu söyledi. Planlı ve programlı çözümü amaçladıklarını belirten Başkan Yazıcı, “Aydınlı’da bazı sokaklarda kanal yapılamıyordu. Kanal problemini çözmek için istikamet alarak planlama yaptık. Bu sırada bazı evleri de istimlak ettik. Hayal bile edilemezdi ama Aydınlı’da öyle bir plan yaptık ki herkesin ilgisini çekti. Bu bölgeyle ilgili çok yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Ancak belirli alanlarda mülkiyet sorunu var. Mülkiyet problemlerini çözdükçe hizmetlerimizi de sürdürüyoruz” dedi.

 

aydinli-cekim-merkezi

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, planlamanın ardından yapılan çalışmada mahallede 59 bin ton asfalt döktüklerini, 11 km. kanal yaptıklarını, 17 km. yeni yol açtıklarını, 45 bin m2 bordür ve parke taşı serdiklerini, 7 yeni park kazandırdıklarını söyledi.

 

Anadolu Yakası Hali Aydınlı’da kurulacak

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kent hizmetlerinde standarda erişen Aydınlı’ya vizyonel projeler kazandırmayı da amaçladıklarını söyledi. Seçimlerde Anadolu Yakası Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni Aydınlı’da kurma sözü verdiğini hatırlatan Başkan Yazıcı, 360 dönümlük alanda uygulanacak projenin uygulama planlarının hazırlandığını söyledi. İhalenin ocak ayı içinde yapılacağını belirten Başkan Yazıcı, “Anadolu Yakası Yaş Sebze ve Meyve Hali’nin Aydınlı’ya kurulması ile yaklaşık 20 bin kişinin istihdamı sağlanacak. Bölgesel ekonomiye katkı sağlanacak ve Aydınlı’yı cazip kılan bir ticaret sirkülasyonu sağlayacak” şeklinde konuştu.

 

Anadolu yakasının en kapsamlı parkı ‘nın inşaatı devam ediyor

Tuzla Belediyesi’nin bu dönem tamamlanacak en önemli projelerinden birisinin Şelale Park olduğunu belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Aydınlı’da yapımına devam ettiğimiz Anadolu yakasının en büyük parkı olan Şelale Park, 110 dönümlük geniş alanıyla bölgesinin en önemli gezi ve eğlence merkezlerinden biri olacak. Arazi üzerinde değişik yerlerde konumlanan şelaleler, go-kart- planeteryum- amfi tiyatro- araba müzesi- trafik köyü ve birçok eğlence fonksiyonun yer alacağı park, Aydınlı’ya her kentte olmayan mükemmel bir imkan sağlayacak” dedi.

 

Planlama ve hizmetlerin bölgeye değer kazandırdığını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,  “Biz göreve geldikten sonra Aydınlı’nın çehresi değişti. Artık Aydınlı’da topraktan daire satışları başladı. Milletimiz her şeyin en iyisine layık. Aydınlı, Tuzla ve İstanbul’un sayılı yerlerinden birisi oldu. Bu konuda da hiç kimse hızımızı kesemeyecek” dedi.

 

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio