Kartal Zabıtası’ndan Yılbaşı Denetimi!

Yayın: 08:29 - 31.12.2012
Güncelleme: 08:29 - 31.12.2012

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yılbaşı öncesi alkollü restoran, eğlence yerleri ve barları denetledi.

 

Zabıta ekipleri alkollü eğlence yerlerinde yürüttüğü denetimlerde hijyenik ve sağlık  kurallarına  uygun tüketimi sağlamak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İş yerlerinin imalathane ve  mutfak kısmını denetleyen ekipler, iş yerlerinin işletme ruhsatlarını, fiyat tarifelerini ve çalışanların sağlık karnelerini inceledi.

 

Zabıta Müdürü Atilla İlgün, lokantalarda yapılan denetimlerde iş yeri sahiplerinin fiyat tarifelerine uymaları ve belirlenen fiyatların üzerinde vatandaşlardan ücret alınmaması konusunda uyarıldığını belirtti.

 

 

 

Zabıta ekipleri, denetimlerin vatandaşların sağlıklı gıdalar tüketmelerini sağlamak amacıyla sürekli olarak yapıldığına dikkat çekerek, kurallara uymayan işyerlerine gerekli yasal işlemlerin yapıldığını ifade etti. 2012 yılının son günlerinde yapılan denetimlerden vatandaşların son derece memnun olduğunu söyleyen Zabıta Müdürü Atilla İlgün, yapılan denetimlerin yıl boyunca devam edeceğini belirtti. İlgün, “Vatandaşlarımızın huzur içinde bir yılbaşı geçirmesi için de  zabıta birimi olarak gerekli önlemler alınmıştır” dedi.

 

 

 

 

 

Exit mobile version