Büyükburç, Kartalı Salladı!

Yayın: 11:40 - 14.01.2013
Güncelleme: 11:40 - 14.01.2013

POP Müziğinin efsane ismi Erol Büyükburç, ünlü Amerikalı POP starı Elvis Presleyin anısına düzenlenen Kartal konserinde hayranları ile buluştu. Kartal Belediyesi, PAN Clup ve Çimenzar  LİONS Kulübünün birlikte organize ettiği muhteşem gece hava muhalefeti nedeniyle az bir katılım olmasına rağmen yaklaşık iki saat sahnede kalan efsane  POP Sanatçımız Erol Büyükburç, yine kendisi gibi efsane ve bir dünya starı olan Elvis Presleyin eserlerini seslendirdi.

ÇOK YANLIZIM

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen        geceye    Kartal Belediyesi Kültür ve Sossal İşler Müdürü Nuriye Simay Bodur, Çimenzar Lions Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Aykutalp,FAN CLUP yöneticileri, Elvis Presley ve Erol Büyükburç’un hayranları katıldı.Elvis Presleyin eserlerini İngilizce okuyan ve bu arada espri niteliğinde göndermelerde bulunan Erol  Büyükburç, “ İnsanlar maç peşinde, yada siyaset peşinde . Ben çok yalnızım” şeklindeki konuşması coşkuyla alkışlandı.

ANNECİĞİM KARTALI ÇOK SEVERDİ

Büyükburç, “ Dünya insanlarını ben aynı dinin mensupları olarak görüyorum DERGAH’ ta yetiştim. Sizleri çok ama çok seviyorum 16 yıldan beride Kartal’da oturuyorum. Anneciğimde benim gibi Kartal’ı çok severdi. Bir Tren yolculuğumuz sırasında Kartal’dan geçerken, “Evladım burası Kartal değilmi” sorusu hala kulaklarımda yankılanır”  Hatırlatması yaptı.

 

BÜYÜKBURÇ’A GÜMÜŞ KARTAL HEYKELİ

Muhteşem konserin finalinde Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü N. Simay Bodur, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, adına Erol Büyükburç’a Gümüş Kartal heykelini sundu ve Öz, adına teşekkür etti. Bu arada ünlü POP sanatçısı Erol Büyükburç, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

FETHİ SATICI

 

Exit mobile version