Güney Yapı İzolasyon Yeni Markası GNYAPI’yı Tanıttı!

Yayın: 07:39 - 15.01.2013
Güncelleme: 07:39 - 15.01.2013

The Green Park Hotel Bostancı’da düzenlenen konut yöneticileri konferansında GNYAPI ve sunduğu yenilikler katılım gösteren konut yöneticileri ve firma yetkililerine tanıtıldı.

 

Bu sene 2. siz düzenlenen konut yöneticileri konferansı 280 katılımcısını The Green Park Hotel Bostancı’da ağırladı. Geceye katılım gösteren konut yöneticileri ve firma yetkililerine ısı yalıtımının önemi, dikkat edilecek hususlar, kaliteli malzeme kullanımı, yalıtım kredileri ve ısı yalıtım uygulamalarında hukuki süreç ile ilgili bilgi verilirken, Güney Yapı Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent Güney yeni markası GNYAPI’nın ısı yalıtım sektörüne kattığı yenilikleri tanıttı.

 

Polisan, Finansbank, İZODER (ısı su ses ve yangın yalıtımcıları derneği) ve EVD firma yetkililerinin de ürün ve hizmetleri ile ilgili bilgi verdiği gecede Güney YAPI 2012 yılında gerçekleştirdiği 485.000 m2 ısı yalıtım uygulamasıyla POLİSAN tarafından 3. kez Türkiye birinciliği ödülüne layık görüldü.

 

 

Gecenin sonunda düzenlenen çekilişte Megakent Sitesi (Gebze), Ekşioğlu Çağdaşkent Sitesi (Üsküdar) ve Cumhuriyet Sitesi (Tuzla) ısı yalıtım bedelinde %50 indirim hakkı kazandı.

 

 

 

Exit mobile version