SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal CHP Kadın Kolları Genel Seçim Çalışmalarına Başladı

Yayınlanma:
ABONE OL

2009 Yerel Seçimlerden sonra, yaklaşan 2011 Genel Seçim hazırlıklarına başlayan Kartal Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Seçimler Ve Kadın adlı bir panel düzenledi.

2009 Mart Yerel Seçimlerde başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Kartal CHP Kadın Kolları, Nezahat Cevizli Başkanlığında 2011 Genel seçimlerine hazırlık çalışmalarına start verdi. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Genel Seçimler Ve Kadın konulu ilk paneli ile Genel Seçimlerde de iddialı olduklarını gösterdiler.

CHP Parti Meclis Üyesi Hüsniye Kaya, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tümer, CHP İstanbul Başkan Yardımcısı Zehra Eyidil ve CHP kadın Kolları Başkanı Nezahat Cevizci’nin konuşmacı olarak katıldıkları panele ayrıca, CHP Kartal İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi, CHP İl Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Bayar, Başkan Vekili Ergun Öztaner’in Eşi Nilay Öztaner, Parti yetkilileri ve çok sayıda partili katılım sağladılar.

chp-konusmacılar

Sunuculuğunu Gülçin Zaza’nın yaptığı panelde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gülçin Zaza açılış konuşmasını:”Kartal İlçe Örgütü olarak Yerel seçimlerde göstermiş olduğumuz başarının aynısını, şimdi genel Seçimlerde de göstermek istiyoruz. Kartal İlçe Örgütü olarak Genel Seçim startını şimdiden vermiş bulunuyoruz” sözleriyle yaptı ve ilk konuşmacı olarak ta Kartal CHP İlçe Başkanı Yüksel Çiftçi’yi sahneye davet etti.

chp-yüksel-çiftçi

Çiftçi:” Yerel Seçimler de elele, gönül gönüle yapmış olduğumuz çalışmalarla sağladığımız başarıyı genel seçimlerde de sağlamak istiyoruz. İktidar olmak için kadınlar bizim öncümüz olacaklardır. Hangi savaş vardır ki barıştan daha büyük. Tek amacımız siyasi gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Ulusal bütünlüğümüzü zedeleyecek iç ve diş mihrakların herhangi bir oyuna Türkiye’mizi sokmamak olacaktır. Sonuna kadar da CHP olarak bunun savaşını vereceğimizden herkes emin olmalı” diyerek sözü CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı  Nezahat Cevizci’ye bıraktı.

Cevizci:”ülkemizin çağdaş medeniyet seviyesine erişebilmesi aydınlanma ve kalkınma süreci hedefine yeniden ulaşabilmesi için CHP vardır ve daima var olacaktır. Bu parti Vatanın maddi ve manevi varlıklarını yabancıların elinden alarak Türk Milletine vermiştir. İkinci Dünya Savaşı sonrasında tek parti konumunun tüm olanaklarına karşın çok partili rejime geçişi sağlayarak Türkiye’nin demokratikleşme sürecinde de öncü misyonunu sürdürmüştür. Türk kadınlarına da hazırladığı projeler de başrolde olmasını sağlamıştır. Ancak günümüze gelindiğinde Türk kadını etkin özverili çalışmalarına rağmen hak ettiği yere ulaşamamıştır. Bu hakların aktif olarak kullanılabilmesi için kadınlarımızın bilinçlendirilmesi ve söz sahibi olması zaruridir” dedi.

chp-baskan

Diğer konuşmacıların da konuşmalarını tamamlamalarının ardından Genel Seçimlerde iktidar olma sözü verilerek panele son verildi.

 

Haber: Mefharet Keleş  

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]