Tuzla Belediye Başkanından, Gürsel Tekin’e Eleştiri!

Yayın: 11:13 - 25.02.2013
Güncelleme: 11:13 - 25.02.2013

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla’yı sıklıkla ziyaret eden CHP Genel Başkanı Gürsel Tekin’i eleştirdi. Başkan Yazıcı, Tekin’i Tuzla’dan aday olabileceği iddiasında bulunarak, “Gürsel bey, esnafları ziyaret ediyor, vatandaşlara olmadık vaatlerde bulunuyor” dedi.

Tuzla’ya ziyaretlerini sıklaştıran CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e başkan Şadi Yazıcı meydan okudu. 2014 yerel seçimlerinde rekor oy oranıyla AK Parti’nin İstanbul ve Tuzla’yı kazanacağını belirten başkan Yazıcı “Gürsel bey her hafta ilçemizde ziyaretlerde bulunuyor. 2014 yerel seçimlerine yönelik çalışmalar yapıyor. Esnafları ziyaret ediyor, vatandaşlara olmadık vaatlerde bulunuyor, Tuzla’mız ile ilgili bilmeden fikir üretiyor. Tuzla’ya ayrı bir önem verdiğini sürekli belirtiyor. Gürsel Bey’in Tuzla’ya olan ilgisinin mutlaka bir sebebi var. Gürsel Bey, 2014 seçimlerinde CHP’nin Tuzla’dan adayı olsun” şeklinde konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkanlığı için CHP’nin şansının hiç olmadığını söyledi.

“CHP İÇİ BOŞ VAATLERDE BULUNMAYA BAŞLADI”

CHP’nin her seçimde hüsran yaşadığını ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı döneminde her eve hem de her ay 600 lira vaadinde bulundu. Milletimiz sandıkta cevabını en güzel şekilde verdi. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla CHP yine aynı şekilde içi boş vaatlerde bulunmaya başladı” diye konuştu.
Gürsel Tekin’in Tuzla ziyaretlerini manidar bulan Belediye Başkanı Yazıcı, “Tuzla’dan CHP’nin adayı kim olursa olsun, rekor oyla belediye seçimlerini AK Parti kazanacak” dedi. İSTANBUL (İHA)

Exit mobile version