Perakendecilerin Doğu Çıkarması!

Yayın: 13:42 - 19.03.2013
Güncelleme: 13:42 - 19.03.2013

Türkiye’nin dört bir yanından gelen perakendeciler, Erzurum’da düzenlenen

Doğu Anadolu Perakende Konferansı’nda buluşacak.

 

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ile Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Doğu Anadolu PERDER ve Retail Türkiye tarafından düzenlenecek Doğu Anadolu Perakende Konferansı 27 Mart tarihinde “Perakendede Kalkınma Ve Teşvik” teması ile gerçekleşecek.

 

Türkiye’nin değişik illerinde organize perakendeciliğinin gelişmesi için düzenlenen konferanslara 2013 yılında da hız kesmeden devam ediliyor. Erzurum Polat Otel‘de   yapılacak konferansta sektörel ve bölgesel kalkınmanın önemi, perakende sektörüne yönelik destek programları ile perakendeci işletmelerin destek ve hibelerden nasıl yararlanacağı konuları üzerinde durulacak.

 

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Selamet Aygün, Doğu Anadolu PERDER Başkanı Ömer Düzgün, Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysuz, İŞKUR Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Aslan, Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu, eğitmen ve danışman Yasemin Sungur, SAMMAR Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akyüz ve Metsam Danışmanlık Genel Müdürü Ayla Güven’in konuşmacı olarak yer alacağı Doğu Anadolu Perakende Konferansı, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yaklaşık 400 perakendecinin katılımıyla gerçekleşecek.

 

Konferans Ana Sponsorları; Arsis Grup, Diktaş, Doğuş, Ekici, Gökçelik, Kebir, Moher Kimya, Ncr, Oymak Konferans Lezzet Sponsoru; Bağdat Konferans Basın Sponsoru; Kardelen Tv

 

Exit mobile version