SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sultanbeyli’de mahalle toplantıları Ahmet Yesevi ile devam etti

Yayınlanma:
ABONE OL

Mahalle toplantılarının bu haftaki konuğu Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Bürcü’nün sorumluluğunda bulunan Ahmet Yesevi Mahallesi’ydi.

 

Uzun süredir ilçe halkıyla mahalle toplantılarında biraraya gelen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bu hafta Ahmet Yesevi Mahallesi’ni ağırladı. Her mahalle ile yakından ilgilenilmesi için Başkan Hüseyin Keskin, ilçede bulunan mahallelere birim müdürlerini görevlendirdi. Ahmet Yesevi Mahallesi Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Bürcü’nün sorumluluğunda bulunuyor.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Bürcü, mahalle toplantılarının çok verimli geçtiğini söyledi ve ”Bir süre önce mahalle toplantılarımıza başladık. Bunun yanı sıra ev ziyaretleri yapıyoruz. İlçe halkıyla her fırsatta bir araya geliyoruz” dedi.

 

ahmet-yesevi

 

“İlçemiz Eksiklerini Gidermeye Devam Ediyor”

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ahmet Yesevi Mahallesi toplantısında önemli mesajlar verdi. Keskin, ilçe halkıyla her fırsatta bir araya geldiklerini ifade ederek “Görevimiz süresince hem ilçemizde, hem de mahallemizde hayata geçen çalışmalarımızı sizlerin istek ve taleplerine göre yapmaya gayret gösterdik. Bugün ilçemizin gelmiş olduğu nokta hepimizin başarısıdır.” dedi.  Sultanbeyli’nin gelişme evresine girdiğini ve kısa sürede daha da çok değişeceğini ifade eden Keskin, “İlçemiz İstanbul’un gözde ilçeleri arasındaki yerini alıyor” şeklinde konuştu. İlçede devam eden projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgiler veren Keskin, son yıllarda birçok yatırımın yapıldığının altını çizdi. Keskin sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizin gelişmeye başlamasında TEM bağlantı yollarının katkısı büyük. Bununla birlikte Sultanbeyli’ye yatırımlar gelmeye başladı.

 

Bu yatırımlar ile açılan iş kapıları oldu. Yeni açılan fabrikalar, konutlar, alışveriş merkezleri inşa edildi. Yatırımlarda çalışanların birçoğu ilçemizin insanı. Tabloyu gördükçe mutlu oluyoruz.”

Gölet Projesi ve hastane inşaatının son durumu hakkında bilgiler veren Keskin, “Gölet Projesi 23 yıldır ilçemizin hayaliydi. Temelini attık ve çalışmalar çok iyi gidiyor. Bitince ilçe halkının dinlenebileceği bir mekan meydana gelecek. En büyük eksiğimiz hastaneydi. 400 yataklı olarak inşaatına başlandı ve devam ediyor” dedi.

Mahalle halkına ulaşım noktasında yapılan çalışmaları da aktaran Başkan, sefer sayılarının arttığını vurguladı ve “Ulaşımda kesin çözüm metrodur. Bunu biliyoruz. Üsküdar –Çekmeköymetrosunda çalışmalar başladı. Devamı bizim ilçemize uzanarak Sabiha Gökçen Havalimanı’na gidecek.” dedi.

 

Gençler Geleceğimiz

 

Yeni kamu binalarının ilçede hizmetin kalitesini artırdığını ifade eden Keskin, eğitim yatırımlarına ve diğer kurumların ilçede yapmış oldukları çalışmalara değindi. İlçenin son yıllarda yeni okullara kavuştuğunu vurgulayan Keskin, “Üç yılda 16 okul yapıldı. Bu sene ise 7 yeni okul inşaatı devam ediyor. Öğrencilerimizin sınav başarılarını artırmak için Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezini açtık. Geçen yıl düzenlediğimiz SBS1001 Eğitim Destek Projesi ile de öğrencilere sınav desteği verilmişti. Biz gençleri geleceğimiz olarak görüyoruz ve onların iyi şartlarda eğitim görmeleri için çaba gösteriyoruz. Kültür etkinliklerimiz ve daha nice faaliyetlerde onları merkeze oturttuk. Madde bağımlılığı konusunda da bilinçlenmeleri için kültür merkezlerimizde etkinlikler düzenleniyor.” dedi.

 

Festival İle Sultanbeyli Tanıtıldı

 

İstanbulensis Şiir Festivali hakkında da bilgiler veren Keskin, “Öncelikle bize festivalde destek veren Başbakanlık Tanıtma Fonu Kuruluna, İBB Kültür Daire Başkanlığına, İTO’ya ve özel kuruluşlara buradan teşekkür ediyorum. Festivalle Sultanbeyli kendini dünyaya ve ülkemize tanıttı. Bunun yanında okullarda öğrencilerimiz dünyanın dört bir yanından gelen şairlerle buluştu.” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de ilçede yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Sevinç, “AK Parti’nin iktidarı döneminde ne ilçemizde, ne de ülkemizde hiçbir yatırım yarım kalmadı. Bu çalışmalarla hem Sultanbeyli, hem de ülkemiz kalkınıyor” dedi. Sevinç’in konuşmasının ardından mahalle sakinleri Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve ekibine sorular yöneltti.

 

İlgili Haberler

Genel
25 Nisan 2024
Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın

Tam 44 il için kritik uyarı! Kapıyı camı sıkı sıkı kapatın! Meteorolojiden 44 il için kritik uyarı geldi. Sarı kodlu uyarıda toz taşınımı ve kuvvetli Rüzgar olacağı bildirildi. Tedbirinizi alın, camı kapıyı sıkı sıkı kapatın. Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye’nin 44 ili için sarı kodlu uyarı yaptı. Meteorolojiden yapılan uyarıda top taşınımı […]

Genel
25 Nisan 2024
Kuruçeşme’de ünlü mekanda şok olay! Garson kıza cinsel saldırı

İstanbul Beşiktaş’ta Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir mekanda yaşanan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. İddiaya göre işletmenin müdürü 47 yaşındaki Mecit A. Garson Selvihan Z.’ye cinsel saldırıda bulundu. İstanbul Kuruçeşme’de bulunan ünlü bir işletmede yaşanan cinsel saldırı olayı gündeme bomba gibi düştü. Kasım ayında meydana gelen olayda işletmenin 47 yaşındaki müdürü Mecit A.’nın 33 yaşındaki garson Selvihan […]

Genel
25 Nisan 2024
Meteorloji’den uyarı! 44 il için sarı kodlu uyarı verdi

Meteoroloji uyardı. 44 ile için Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı geldi. “ Göz gözü görmeyecek” uyarısı. İşte detaylar… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çöl tozu için 44 ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika’dan gelen ve gelecek günlerde ülkemizde de etkisini gösterecek çöl tozları için uyardı. Meteoroloji’den 44 il için sarı kodlu uyarı geldi. Kuzey […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]